去開銅鑼灣行街shopping🛍️晚餐去咗入選必吃食店🏅四寶食堂✨餐牌超多選擇,二人晚餐set都幾抵食,揀咗好耐先揀到😆🔹XO醬滑蛋蝦球飯呢款XO醬滑蛋蝦球飯係我每次黎都必點嘅菜式!金黃色炒蛋夠軟嫩,大大隻蝦球爽口又彈牙,蛋滑蝦爽好高質!面頭再加上XO醬,食落更鮮香更惹味~🔹板燒美國頂級封門牛柳封門牛柳肉味香濃、肉質軟腍,簡單以炭燒烹調,燒至外焦內嫩,食落細嫩多汁,啖啖juicy!伴菜揀咗新鮮脆嫩嘅香烤蘭花苔及薯仔沙律,仲包埋餐湯及餐飲,夠哂豐富!🔹蔥油豬扒太陽蛋出前一丁見到隔離枱叫咗呢款一丁,賣相好吸引,一於試吓先!鬆軟豬扒配惹味蔥油,仲有煎得好靚嘅雙太陽蛋,配埋爽彈出前一丁,perfect match!🔹奶油多多士烤得香脆,搽上牛油、煉奶,邪惡又好食!四寶食堂✨📍銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場地下1-3號舖#四寶食堂 #香港美食 #銅鑼灣美食 #茶餐廳美食

🔹XO醬滑蛋蝦球飯

🔹板燒美國頂級封門牛柳

🔹蔥油豬扒太陽蛋出前一丁

🔹奶油多
多士烤得香脆,搽上牛油、煉奶,邪惡又好食!

四寶食堂✨
📍銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場地下1-3號舖

#四寶食堂 #香港美食 #銅鑼灣美食 #茶餐廳美食
2024-04-17
四寶食堂係我喺銅鑼灣其中一間經常去嘅飯堂,分店都幾多,銅鑼灣、北角同埋將軍澳都有分店,食物質素幾穩定,除咗人氣蔥油豬扒之外,今次試咗好抵食嘅二人套餐,人均$100都唔使就有齊餐湯、主食、甜品同特飲,性價比好高,無論糧尾定糧頭都冇問題板燒英國頂級封門牛柳返工咁攰所以upgrade咗封門牛,份量十足而且有擺盤,仲以為去咗西餐廳,比起平時茶餐廳的牛扒質素更高,配菜仲有焗蒜和啡菇,特別鍾意佢哋嘅蘑菇汁,好有港式風味意式蕃茄肉醬意粉之前食過一次已經覺得好高分,肉醬又多而且意粉都乾身,蕃茄味都幾濃稠,加上上面已經灑上少許芝士粉,肉醬意粉狂迷很滿意二人套餐仲包括咗招牌之作:雪山西多士熱烘烘的西多士已經夠邪惡,淡淡的淡香加上whipped cream,朋友說吃不下,但還是默默吃完了,身體很誠實—————————————————四寶食堂 (銅鑼灣)銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場地下1-3號舖————————————————

板燒英國頂級封門牛柳

意式蕃茄肉醬意粉

二人套餐仲包括咗招牌之作:
雪山西多士

—————————————————

四寶食堂 (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場地下1-3號舖

————————————————
  • 板燒美國頂級封門牛柳
1K
香港有多間分店 今次到訪呢一間位於銅鑼灣地鐵站附近 何其方便😍以其Tiffany blue裝潢同傳統港式茶餐廳菜式聞名🌟==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🍛黑蒜叉燒蛋飯 材料一啲都唔吝嗇 用咗n隻蛋先有咁澎湃嘅感覺🐣🐣🐣叉燒又係港式文化嘅代表👍🏻叉燒炒蛋簡直係香港茶餐廳文化始祖😍炒蛋嫩滑🤩叉燒肥瘦適中 加上黑蒜咁惹味嘅配搭超惹味 不知不覺越食越多👍🏻🍹餐飲凍檸茶 簡直係啱晒香港人大熱天時食完嘢 最啱就係嘆番杯凍檸茶滿😍 環境同食物質素相當優質既餐廳🥰大家真係唔好錯過👏🏻 💁🏻‍♀️
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌

一向都是茶餐廳愛好者😍❤️對食無想法的時候就會衝去吃個茶記💨這間茶餐廳早就吃過幾次食物質素穩定且屬中上水平今日難得見到下午茶時段不算多人當然要試試啦🤤下午茶都幾多選擇🫨最有驚喜的是竟然有燒春雞和豬肋骨套餐而且更有二人套餐約$100有飯有意粉有西多士有飲品真的是超划算❗️可惜不算很肚餓 下次再來試試吧✩‧₊ 板燒美國簿牛扒配炒蛋• 胡麻醬沙律($48)ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟾/𝟷𝟶牛扒大過小編的手掌🐮粉粉粉嫩嫩腍身亦沒有很多筋炒蛋炒得幾順滑🍳胡麻醬沙律菜正常水準偏好吃早/常餐類的朋友應該都會很喜歡更抵食的是可以$15加添飯粉類或小食✩‧₊ 肉醬意粉($15)ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟽/𝟷𝟶點了份肉醬意粉都幾足料🍝面頭鋪上粒粒肉醬吃完套餐再吃個意粉簡直是超飽✩‧₊ 經典粒粒花生醬西多士($38)🧈🥜ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟾.𝟻/𝟷𝟶一上枱當下的反應真是「嘩」了一下多士有幾吋厚比常見的西多士份量接近有兩倍多西多士即叫即製外層熱辣辣很香脆配上花生醬、糖漿和牛油簡直是邪惡和美味的混合體😈✩‧₊ 鳳梨百香果冷泡高山烏龍($8)ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟽.𝟻/𝟷𝟶烏龍茶味道清甜有點像日常茶果店買到的鳳梨綠茶鳳梨味比百香果味更出🍍叫
一向都是茶餐廳愛好者😍❤️

而且更有二人套餐
約$100有飯有意粉有西多士有飲品
真的是超划算❗️
可惜不算很肚餓 下次再來試試吧

✩‧₊ 板燒美國簿牛扒配炒蛋• 胡麻醬沙律($48)
ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟾/𝟷𝟶

牛扒大過小編的手掌🐮
粉粉粉嫩嫩腍身亦沒有很多筋
炒蛋炒得幾順滑🍳
胡麻醬沙律菜正常水準
偏好吃早/常餐類的朋友應該都會很喜歡
更抵食的是可以$15加添飯粉類或小食

✩‧₊ 肉醬意粉($15)
ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟽/𝟷𝟶

多士有幾吋厚
比常見的西多士份量接近有兩倍多
西多士即叫即製
外層熱辣辣很香脆
配上花生醬、糖漿和牛油
簡直是邪惡和美味的混合體😈

✩‧₊ 鳳梨百香果冷泡高山烏龍($8)
ʀᴀᴛɪɴɢ: 𝟽.𝟻/𝟷𝟶

味道ᴛᴀsᴛᴇ:💕💕💕💕𝟾/𝟷𝟶
餐廳無收加一服務費
*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*

6 day(s) ago 0 views
嘆返個下午茶先( ´▽`)長期都大排長龍,終於都試到啦!蘭王肉醬意粉🍝蛋邊煎得焦香,蛋黃仲要勁橙!肉醬份量都好多撈埋以前食啱啱好!豉油王雞髀配菠蘿油🧈呢個真係邪惡之選❣️豉油王雞髀好入味菠蘿油都有微微烘過,暖暖地但係中間嘅牛油就未完全溶化~吉列炸豬扒配蔥油撈公仔麵炸豬扒都好大塊,不過偏薄~蔥油超香,撈公仔麵一流!📍 四寶食堂地址: 銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場地下1-3號舖電話: 23422323#香港美食 #下午茶 #銅鑼灣美食 #抵食 #優惠 #尖沙咀美食 #旺角美食 #打卡 #油麻地美食 #炮台山美食 #茶餐廳 #沙嗲牛肉麵關注組
嘆返個下午茶先( ´▽`)
長期都大排長龍,終於都試到啦!

蘭王肉醬意粉🍝
蛋邊煎得焦香,蛋黃仲要勁橙!
肉醬份量都好多撈埋以前食啱啱好!

豉油王雞髀配菠蘿油🧈
呢個真係邪惡之選❣️豉油王雞髀好入味
菠蘿油都有微微烘過,暖暖地
但係中間嘅牛油就未完全溶化~

吉列炸豬扒配蔥油撈公仔麵
炸豬扒都好大塊,不過偏薄~
蔥油超香,撈公仔麵一流!

📍 四寶食堂
地址: 銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場地下1-3號舖
電話: 23422323
2024-05-13 0 views
日日都覺得啲時間唔夠用不過吊頸都要抖下氣食返啲嘢補充下體力 今日嚟到銅鑼灣嘅四寶食堂主打"快,靚,正"今日忙到已經到咗下午茶時間嗌咗份牛扒餐因為做嘢都辛苦所以追加左辛辣麵嘆返杯熱奶茶因為爭一分鐘先到下午茶店員非常之有禮貌過嚟同我講聲上菜速度快牛扒份量幾大 配上沙律菜同炒蛋沙律菜新鮮炒蛋炒得啱啱好絕對唔hea而且即刻吸引到隔離枱嘅人都想即刻嗌返份辛辣麵 面既淋度煮到啱啱好 熱奶茶 色水夠溫度夠熱 有茶嘅香味奶嘅份量都啱啱好價錢亦都相當合理
日日都覺得啲時間唔夠用
不過吊頸都要抖下氣
食返啲嘢補充下體力
今日嚟到銅鑼灣嘅四寶食堂
主打"快,靚,正"
今日忙到已經到咗下午茶時間
有茶嘅香味
奶嘅份量都啱啱好
價錢亦都相當合理

2024-05-09 0 views
四寶食堂 🌟整體: 有冰室嘅食物 但係以相宜嘅價錢去提供質素唔錯嘅扒☆║.............║☆‼️ 板燒美國頂級封門牛柳 $188✅ 有好多配料 可以揀 牛油粟米 田園沙律原個燒蒜 美式炸薯條 炒什菌 香烤蘭花苔德國薯仔沙律✅ 香烤蘭花苔真係好正 爽口冇渣✅ 封門牛柳肉質鬆軟,牛肉味極為濃郁‼️ 紅酒野菜燴羊膝炸薯條 $ 148✅ 燴羊膝 燴到好稔 紅酒汁味好出 仲有蕃茄醬味 百幾蚊 都幾抵玩‼️ 秘製麻辣撈公仔麵 +$15✅ 下鑊炒香 香麻辣 彈牙 茶記我最愛item ‼️ 蘆薈白桃冷泡高山烏龍 $8✅ 白桃糖漿+ 烏龍茶 幾清新 幾配合扒‼️ 雞翼薯條 $68✅ 因為太鐘意脆皮薯條 所以叫多一碟去食📍 銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場地下1-3號舖Shop 1-3, G/F, Siu On Plaza, 482 Jaffe Road, Causeway Bay⏰ 星期一至日 07:00 - 00:00☎️ 電話號碼 23422323📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵

四寶食堂

🌟整體: 有冰室嘅食物 但係以相宜嘅價錢去提供質素唔錯嘅扒

☆║.............║☆

‼️ 板燒美國頂級封門牛柳 $188

✅ 有好多配料 可以揀 牛油粟米 田園沙律
原個燒蒜 美式炸薯條 炒什菌 香烤蘭花苔
德國薯仔沙律
✅ 香烤蘭花苔真係好正 爽口冇渣
✅ 封門牛柳肉質鬆軟,牛肉味極為濃郁

‼️ 紅酒野菜燴羊膝炸薯條 $ 148

📍 銅鑼灣謝斐道482號兆安廣場地下1-3號舖

⏰ 星期一至日 07:00 - 00:00

☎️ 電話號碼 23422323

📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2

📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵
好耐無食茶餐廳啦😍😍 我最愛茶記之一依然係四寶食堂下午茶時間都好多人排性價比高 係值得等的🫡▫️瑞士汁雞髀配菠蘿油 ($44)係菠蘿油呀😍 菠蘿包好軟熟 加上大大塊牛油好邪惡🤤雞髀醃得夠入味 忍唔住加左$15叫多個麻辣撈公仔麵🤩 食第一啖口水已經出哂黎配個雞髀非常夾呀🤤杯茶走都好出色 茶香濃滑👍▫️經典粒粒花生醬西多士 ($38)厚切西多士 又食多一大舊牛油啦🤣 熱辣辣炸起 一定要即食!中間可以再多啲花生醬😄▫️喜哥葱油豬扒太陽蛋飯 ($65)厚切大豬扒從來都無令我失望😌食落好腍香又有啲脆邊😮佢個葱油完全係成碟飯嘅靈魂 撈埋個太陽蛋 我要求添飯🤤
好耐無食茶餐廳啦😍😍
我最愛茶記之一依然係四寶食堂
下午茶時間都好多人排
性價比高 係值得等的🫡

▫️瑞士汁雞髀配菠蘿油 ($44)
係菠蘿油呀😍 菠蘿包好軟熟
加上大大塊牛油好邪惡🤤
雞髀醃得夠入味 忍唔住加左$15叫多個
麻辣撈公仔麵🤩 食第一啖口水已經出哂黎
配個雞髀非常夾呀🤤
杯茶走都好出色 茶香濃滑👍

▫️經典粒粒花生醬西多士 ($38)
厚切西多士 又食多一大舊牛油啦🤣
熱辣辣炸起 一定要即食!
中間可以再多啲花生醬😄

▫️喜哥葱油豬扒太陽蛋飯 ($65)
厚切大豬扒從來都無令我失望😌
食落好腍香又有啲脆邊😮
佢個葱油完全係成碟飯嘅靈魂
撈埋個太陽蛋 我要求添飯🤤
2024-05-03 55 views
銅鑼灣茶餐廳四寶食堂,每次都會選我最喜歡的滑蛋叉燒飯,但最近見到晚市多了很多款西式餐及二人晚餐,就等我轉轉口味,試吓其他食物先🤭🤭美食推介:👍🏻💛板燒頂級美國封門牛柳:套餐包括了餐湯及兩款配菜,牛柳選擇了7成熟,配菜選了薯仔沙律及牛油粟米,以這個價錢質素估唔到係咁高水準,肉嫩份量也很多。👍🏻💛紐西蘭頂級草飼西冷牛扒:套餐也是包括了餐湯及兩款配菜,牛扒選了7成熟,配菜選了炒什菌及薯仔沙律,牛扒肉質很嫩,亦是高水準👍🏻💛炸雞翼薯條:炸雞翼有6隻,勁多🤭🤭,每一隻也非常大隻,脆卜卜的薯條非香口🤭👍🏻好正呀🫶🏻💛檸檬桂花蜜糖冰茶:桂花蜜配上檸檬茶,配搭清新,而且不會很甜👍🏻有一種滋潤的感覺👍🏻💛蘆薈白桃冷泡高山烏龍茶:白桃烏龍茶清新,配上蘆薈肉,不太甜膩👍🏻💛鳳梨百香果冷泡高山烏龍茶:鳳梨肉配上百香果味道很夾,再配上高山烏龍茶,非常清新👍🏻😋*價錢物超所值‼️ *環境氣氛浪漫🌹最愛花牆🫶🏻*服務生很有禮貌,直得一讚👍🏻

美食推介:👍🏻

*價錢物超所值‼️
*環境氣氛浪漫🌹最愛花牆🫶🏻

*服務生很有禮貌,直得一讚👍🏻
2024-04-28
Type of Meal
Dinner
2024-05-02 35 views
放假同朋友去左銅鑼灣,食個lunch,看到間餐廳的招牌十分出色,所以就入去食下啦😂以藍白為主題是一道美味的義大利料理,結合了新鮮的海鮮和濃郁的番茄醬,口感豐富多層次。海蝦的鮮甜與櫻桃茄醬的酸甜完美融合,帶來獨特的風味,意大利麵則是軟綿入味。結合了新鮮的蕃茄、薯仔和嫩牛肉,口感鮮美。湯頭清甜鮮美,蕃茄的酸甜與薯仔的香濃相得益彰,牛肉則帶來豐富的肉汁和口感。通粉吸收了湯汁的風味,入口綿滑可口。一道美味的搭配,簡單卻令人驚艷。嫩滑炒蛋口感綿密,帶有淡淡的奶香,入口即化。丹麥提子酥則是酥脆香甜,提子的酸甜與酥皮的香脆完美結合。飲品一般般

以藍白為主題

拿破崙櫻桃茄醬海蝦意大利麵

蕃茄薯仔牛肉湯通粉

嫩滑炒蛋 及 丹麥提子酥(跟餐)

冬T 、冬央(跟餐)
飲品一般般
拿破崙櫻桃茄醬海蝦意大利麵
蕃茄薯仔牛肉湯通粉
嫩滑炒蛋 及 丹麥提子酥(跟餐)
冬T 、冬央(跟餐)
2024-05-01 27 views
今時今日要吸引留港消費,真係要有啲吸引力,呢間餐廳係我不二之選,第一佢選擇超多,第二係食物好食。1. 月見壽喜燒汁牛肉丼啲肥牛係有牛味嘅,肥瘦適中,配埋流心蛋食一流,又香又滑。2. 雞翼薯條我去茶餐廳必叫,雞翼同埋薯條都炸得好夠脆,雞翼入面仲係有肉汁,好嫩滑!3. 芝士安格斯牛肉漢堡包漢堡好juicy,估唔到茶餐廳可以做到呢個水準,47蚊,仲有賣飲品,真係超抵!4. 加15蚊叫咗個菠蘿油,皮脆內軟,如果牛油再多啲後啲就好喇。總括而言,真心大滿足,又平又好食!!!

1. 月見壽喜燒汁牛肉丼
啲肥牛係有牛味嘅,肥瘦適中,配埋流心蛋食一流,又香又滑。

2. 雞翼薯條

3. 芝士安格斯牛肉漢堡包

4. 加15蚊叫咗個菠蘿油,
皮脆內軟,如果牛油再多啲後啲就好喇。

總括而言,真心大滿足,又平又好食!!!

對於我哋中環友來講,間唔中都會去下灣仔銅鑼灣尖沙咀食午餐,早幾日就同好同事走咗落銅鑼灣試吓間人氣茶餐廳《四寶食堂》。12點3左右到達,已經要排隊,等左大概2、3個字就有位喇。店內環境都幾舒適,坐位尚算闊落,有一面牆仲鋪滿左花花,大家可以打卡影相。講返食物方面先,今次我哋叫咗兩個餐💚餐1 午市經典常餐秘製麻辣雞扒撈公仔麵配嫩滑炒蛋及丹麥提子酥 $57 💚餐2 精選午餐 (丙)香煎豬柳芥末籽忌廉汁飯/意粉 $78*全部套慤奉送咖啡或茶/凍飲加$3食物份量都算大份,常餐個麻辣撈公仔麵,好惹味好好食,雞扒煎香脆,跟餐配嗰個丹麥提子酥係熱辣辣上枱的,又係好好食🤤至於個人精選午餐,豬柳有2大塊,唯獨味道比較偏淡但肉質尚可,個醬汁味道都OK。總括,價錢非常抵食,飾物款式多選擇而且質素亦高,值得再來幫襯。大大力推👍🏾推介指數:9/10

講返食物方面先,今次我哋叫咗兩個餐
💚餐1 午市經典常餐

*全部套慤奉送咖啡或茶/凍飲加$3

大大力推👍🏾

推介指數:9/10
2024-04-25 30 views
要振興香港經濟,就是出外消費。這家茶餐廳晚市有不同套餐,不收加一,價錢較合理。⭐️板燒美國頂級封門牛柳搭配套餐,有忌廉湯。五成熟牛肉的嫩滑可口的炒什菌和清新的田園沙律,為餐點增添了層次感。⭐️紐西蘭頂級草飼西冷牛扒肉質鮮嫩多汁,烹飪手法恰到好處。配菜的牛油粟米及美國炸薯條更是讓人胃口大開。奉送餐飲,我點了熱檸水和凍檸茶,清新爽口。另外點了花生醬多士,外脆內軟的口感,配搭西多士,內餡是花生醬,是茶餐廳名物。
要振興香港經濟,就是出外消費。

這家茶餐廳晚市有不同套餐,不收加一,價錢較合理。

⭐️板燒美國頂級封門牛柳

搭配套餐,有忌廉湯。

⭐️紐西蘭頂級草飼西冷牛扒

奉送餐飲,我點了熱檸水和凍檸茶,清新爽口。

2024-04-23 50 views
個人非常之鍾意食茶餐廳,因為嘢食抵食,又大件頭,又好食,今日來到銅鑼灣,發現<四寶食堂>原來都有西餐供應,仲要係非常抵食嘅二人餐,值得推薦!!~是日餐湯係蘑菇忌廉湯: 夠曬creamy好味。頭盤係廚師沙律: 沙律菜非常新鮮。香煎西冷牛扒: 煎得非常之香,外面微微焦香,入面嘅肉質依然保持到牛嘅嫩滑,唔會過老,以茶餐廳來講,水準吾錯。經典卡邦尼意粉: 呢個意粉非常之驚喜,份量非常之大,入面嘅材料好豐富,有蘑菇、煙肉、火腿、洋蔥,仲有大量嘅忌廉芝士,仲配有特製嘅香料同埋雞蛋,煮出來嘅味道非常之好食。雪山西多士:呢個西多士有成兩吋咁厚,入面有花生醬一齊來炸成,上面仲鋪滿忌廉,甜甜地好驚喜。最後叫多咗個雞翼薯條,估唔到呢度嘅雞翼薯條小食可以咁大份,雞翼有成六隻咁多,而且仲炸到脹卜卜,每隻都好大隻,薯條係厚切嘅粗身薯條,炸得香脆好味。蘆薈白桃冷泡高山烏龍:帶有淡淡嘅烏龍茶香同埋白桃嘅鮮果味道,清新解渴。朱古力雪山:濃厚嘅朱古力加上忌廉,朱古力迷必點特飲。<四寶食堂>價錢非常抵食,而且食物質素亦都非常之高,值得再來。

是日餐湯係蘑菇忌廉湯: 夠曬creamy好味。
頭盤係廚師沙律: 沙律菜非常新鮮。

朱古力雪山:濃厚嘅朱古力加上忌廉,朱古力迷必點特飲。

• 卡邦尼意粉
  • 香煎西冷牛扒
  • 朱古力雪山
收工同事提議一齊去銅鑼灣行街,見時間尚早,同事話帶我去食一間好食又抵食既茶餐廳食下午茶。一黎到四寶食堂門口已經即刻俾招牌既Tiffany blue招牌吸引住。5點半既時段,餐廳坐滿食客,等左大約10分鐘就有枱可以入座。有別於一般茶記,餐廳內部裝修亦以Tiffany Blue做主色非常有格調,另有有一大片花花牆。可惜因為花花牆前已經坐滿食客,安排唔到位置,所以我唔可以向牆前瘋狂打咭😂有少少肚餓既我地首先點左黑松露煙肉什菌忌廉意大利粉。賣相可能唔算吸引,但味道卻令人出乎意料既美味。濃郁既松露味道再配上厚厚既忌廉味,味道配合得剛剛好。意粉口感彈牙,唔會好似一般茶記煮得時間過長而冇彈性,非常值得推介👍🏻。另外,我地亦點左英倫紳士啤酒炸魚薯條;金黃色既魚柳分量十足,口感鬆脆香口,但魚柳仍保留住魚肉既鮮味同肉汁,唔會太乾。配埋薯條加茄汁,又食到唔停得口。最後我地試埋四寶食堂既招牌熱狗;長長既熱狗包夾住2條雞肉腸,我地2個女仔啱啱好可以一人一條腸仔唔駛爭🤣🤣以銅鑼灣地帶,下午茶餐平均唔過$50就可以食到咁高質既食物,絕對係物美價廉😍

黑松露煙肉什菌忌廉意大利粉

英倫紳士啤酒炸魚薯條餐

食堂招牌熱狗餐

蘆薈西柚梳打

2024-04-17
$70 (Tea)
黑松露煙肉什菌忌廉意大利粉