2023-01-31 570 views
我係樓上住客,講真呢間野因為樓下得一兩間野食嘅原因唔驚冇生意,食物質素同啲員工態度都差,有是真係懶,焗住都同自己講俾多次機會食多次,正正常常算,但每次都係買野要受氣,好似好唔想做生意咁,都算,野食質素講真一係冇味,一係好鹹🤮🤮🤮就算懶都唔會再食
2022-05-22 578 views
收餐是好事,不過唔問杯水要唔要唔就收埋,就有問題。此外,服務員聽唔到scan 安心出行聲,就大聲喝止。她沒有攪清楚就喝止,實太無禮物,希望好她日後有所改善。😡😡😡😡😨😡😡
2022-05-22
Type of Meal
Breakfast
2021-12-15 473 views
由於宏景花園及富山邨只得7間食肆,故也常光顧此茶餐廳,但一連遇著兩個問題女侍應都是第一趟。首先落單時要求碟頭飯(醬)汁邊上當耳邊風,家人食常餐揀奄列但發覺俾漏粟米。原本好少事,問另一女侍應時竟一口咬定因我們只叫火腿奄列,還教導我們下次落單時要說明粟米火腿奄列云云。最離奇是菜單明明只得粟米火腿奄列及腿腸兩項選擇,在她口中居然多出一項火腿粟米!最後我們終於乞求番原本有的粟米,真係多謝晒!
2021-12-15
2019-05-25 1891 views
呢日我又嚟照顧阿爺,由於屋企人準備嘅午餐唔啱口味,於是打開OpenRice嘅應用程式,搵到附近餐廳嘅聯絡電話號碼,然後買咗一個「肉絲炒麵」。等咗15分鐘就有得食喇😋以往食肉絲炒麵都會喺堂食,冇諗過原來外賣都可以keep到唔錯嘅水準。麵底呈金黃色,麵條仲保持到脆口有咬感,唔會太過軟身;肉絲芽菜蔥條芡汁配辣椒醬一如以往咁嗆口好味。價格方面,一個肉絲炒麵連外賣小費承惠$46,同平時喺附近餐廳叫一個午餐差不多,只係少咗一杯嘢飲,總算不過不失啦。

等咗15分鐘就有得食喇😋

Delivery
2017-12-16 1303 views
在這個純住宅區裡,難得一見有餐廳出現。雖然獨市,但味道尚算不錯,款式亦有不少選擇。餐廳環境來說,非常寬敞。整潔程度中上。至於價錢方面,可能由於獨市生意,也不算便宜。以常餐來說,$42一個常餐,這也是跟市區差不多。喜歡奶茶的朋友,我建議你們在落單前註明多奶會比較好!

喜歡奶茶的朋友,我建議你們在落單前註明多奶會比較好!