2025-03-24 110 views
超大雞髀飯一個頂一日嘅量🤩🤩生炸雞髀煎蛋飯🍛🍛單單睇呢個雞髀嘅體量,就足以令人嘩然🤤一開始以為肉質十有八九會柴,點知一食落去好驚喜呀!雞髀入面嘅雞肉嫩滑到好似豆腐咁,一啲紅色血汁都冇,真係處理得好乾淨👏炸到金黃酥脆嘅薄薄酥皮,香嫩多汁嘅雞肉真係可以食三大碗飯呀🤩🤩黑椒汁雞肉餅飯🍛🍛呢個雞肉餅簡直是全場焦點👏整整三大塊雞肉餅,厚實且扎實,一刀切下肉香瞬間彌漫。每一啖都可以感受到肉香與米香完美交融非常Yummy😍個煎蛋睇上好似冇咩技巧可言,但就正正係好似細個嗰陣,媽咪煎嘅早餐蛋嗰種味道充滿住家嘅溫暖🥰🥰奶茶🥛🥛港奶自有其獨特魅力,醇厚嘅口感,茶與奶完美融合口感層次豐富🤩🤩
超大雞髀飯一個頂一日嘅量🤩🤩

炸雞髀煎蛋飯🍛🍛

黑椒汁雞肉餅飯🍛🍛

奶茶🥛🥛
2025-03-14 122 views
雞扒新鮮炸 非常入味 麻辣汁好味 麵剛剛好 整體非常好 價錢也不算貴 唯有凍鴛鴦不夠奶茶和咖啡味 老板娘健談 了解各方面食物 原來有幾間分店 沒有晚市 下次我應該會再來 試試豬扒或者豬潤
2025-02-12 134 views
大中伏!叫左個番茄濃湯雞扒蛋麵,未見過一碗麵可以咁少湯!我以為自己食緊撈麵,質素又一般,今次係第一次食佢地,第一次大大隻字remark走甜麵冇走到麵算,今次真係中大伏!食個早餐麵食到一肚氣,離哂大譜!
番茄濃湯雞扒蛋麵
麵,質素又一般,今次係第一次食佢地,第一次
大大隻字remark走甜麵冇走到麵算,今次真係中大伏!
食個早餐麵食到一肚氣,離哂大譜!
TakeAway