疫情放緩,今年拜年活動返翻嚟啦唔想咁悶又係買啲餅呀糖呀去拜年大年初二,去葵廣睇吓布丁燒有冇開點知真係有🤩🤩🤩毫不猶豫買咗十幾個同班親戚朋友一齊食買咗六種口上去味🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮咖啡、椰青、榛子、焙茶、Bailey、黑芝麻🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮Bailey嗰款會有一支細細支嘅酒比你食嘅時候吱落去,加添個酒味布丁有「身體健康」「合家平安」嘅祝賀語真係好配合農曆新年嘅氣氛我食咗焙茶味,布丁燒保持水準焙茶味濃厚,布丁滑流,梳乎厘部分鬆軟大家都食得好開心🫶🏼🫶🏼
疫情放緩,今年拜年活動返翻嚟啦
唔想咁悶又係買啲餅呀糖呀去拜年
大年初二,去葵廣睇吓布丁燒有冇開
點知真係有🤩🤩🤩
毫不猶豫買咗十幾個同班親戚朋友一齊食
買咗六種口上去味
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
咖啡、椰青、榛子、焙茶、Bailey、黑芝麻
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮

布丁有「身體健康」「合家平安」嘅祝賀語
真係好配合農曆新年嘅氣氛

我食咗焙茶味,布丁燒保持水準
焙茶味濃厚,布丁滑流,梳乎厘部分鬆軟
大家都食得好開心🫶🏼🫶🏼
TakeAway
相信有去過葵廣掃街嘅朋友都會對呦呦鹿鳴嘅布丁燒唔陌生,三種口感滋味確實令人難以忘懷。🍮開心果布丁燒($38) 🟡🟡🟡🟡⚪️(4/5)開心果味濃郁香醇,唔會過份甜膩👍嚟緊新年大家不妨預訂訂製版送比親朋好友😘一齊笑口常開兼過肥年🤪✨.🍮低糖鐵觀音布丁燒($38) 🟡🟡🟡🟡⚪️(4/5)唔鍾意食太甜嘅朋友可以試下嚟款舌底留香嘅低糖鐵觀音布丁燒🫶💕味醇韻口,值得一試👍/店舖名稱 Restaurant Name:呦呦鹿鳴布丁燒Deerlicious Pudding店舖地址 Restaurant Address:1️⃣銅鑼灣禮頓道134號希雲大廈地下3號鋪2️⃣旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place MTR層K01-02號舖3️⃣葵涌葵富路7號3樓3069號T5-T6舖葵涌廣場4️⃣尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場1期G層B2號舖預訂訂製歡迎到 @deerliciouspudding 撳連結預訂或查詢♥️

🍮開心果布丁燒($38)
[推介程度] 🟡🟡🟡🟡⚪️(4/5)
🍮低糖鐵觀音布丁燒($38)
[推介程度] 🟡🟡🟡🟡⚪️(4/5)
店舖名稱 Restaurant Name:

3️⃣葵涌葵富路7號3樓3069號T5-T6舖葵涌廣場
4️⃣尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場1期G層B2號舖

2023-01-15
  • 開心果布丁燒
最最最最最難食布丁。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。本身見到咁多好評滿心期待啦,有日放工揾d甜品獎勵自己工作辛苦。點知食完仲唔開心😤😤😤我買原味,但只食到苦味😖成個布丁都俾苦味蓋過無蛋味食五到咩味。但都滑既。點解要比38蚊買一個苦既甜品,我不如直接飲口藥,係超唔值。去超市買一排布丁再去蛋糕店買芝士蛋糕仲好食好多啦,唔明點解咁多人讚囉,超伏
1次過滿足3個願望🍮呦呦鹿鳴布丁燒🤤呦呦鹿鳴布丁 燒 係店主2夫婦專程去台灣學藝番黎開有好多唔同口味 e.g.原味 朱古力 咖啡 唔同既茶味等重點係小小的布丁燒 可以食到3種唔同口感😇食之前將布丁反轉放係碟上焦糖汁 雞蛋布丁 輕芝士蛋糕呢個組合層次分明😌但合埋一齊食又口感豐富 甜品控表示好正呀😈除左好味之外 店家仲好有心思☺️布丁燒表面有店主自家設計既圖案而佢地都接受預訂客製化散水餅係布丁燒上面印唔同既字句/圖案💥椰爺布丁燒🥥呢個係佢地既招牌口味 人氣之選🥰布丁入口順滑 蛋香奶香平衡 仲帶有椰青水既清香入面仲有D椰青肉 好有咬口芝士蛋糕同樣都好滑 入口濕潤軟綿 吸左D焦糖亦唔會好膩 好清新😋💥焙茶布丁燒🍵喜好茶味當然要試下 揀左焙茶布丁除左有蛋香味 仲有淡淡既焙茶香味 相對比較清雅夾埋焦糖 就出番個甜味 唔膩 好正😆
1次過滿足3個願望🍮呦呦鹿鳴布丁燒🤤

💥焙茶布丁燒🍵
喜好茶味當然要試下 揀左焙茶
布丁除左有蛋香味 仲有淡淡既焙茶香味 相對比較清雅
夾埋焦糖 就出番個甜味 唔膩 好正😆

⭐️回魂布丁燒⭐️呢間主打布丁燒,應該無人不知,我見佢既咖啡味寫住人氣no.1,當然要試一試下😋布丁燒係由3層(分別係焦糖液,布丁及芝士蛋糕)組成,倒出黎時挺身不塌,食落有咖啡味但不濃郁,可能被焦糖既甜味蓋過左本人係第一次食布丁燒,對我黎講口感幾新穎特別,布丁既軟滑質感配上食落不會膩既蛋糕,入口即溶,但個人覺得佢性價比唔高($38/1),所以今次試過就算喇,未必會再encore🙈
⭐️回魂布丁燒⭐️

🍮🦌【 呦呦鹿鳴布丁燒 】🦌🍮⋄—————⧫♟⧫—————⋄相信大家對「呦呦鹿鳴布丁燒」都唔陌生💗 睇住佢哋由葵涌廣場一間分店,憑實力開到依家旺角、銅鑼灣、尖沙咀都有分店,真係好戥店主夫婦開心😁👏🏻布丁燒之所以咁高質,係因為店主夫婦專誠去台灣學藝🇹🇼 將充滿創意口味嘅布丁燒帶返香港🇭🇰 布丁燒由焦糖🍯、雞蛋布丁🍮同埋芝士蛋糕🧀三層組成,呢個配搭簡直係黃金鐵三角,無論咩口味都一樣咁好食😋布丁燒上面仲會印有唔同圖案、字句,非常適合做散水餅👍🏻 仲接受預訂「訂製版布丁燒散水餅」,有興趣可以去@deerliciouspudding 撳鏈結預訂或查詢🔍🤗⋄┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄🍮麻嫲布丁燒👵🏻($38)呢款係黑芝麻口味,芝麻味道非常香濃,口感又軟又滑,真心正😍🍮焙茶布丁燒🍵($38)焙茶口味就比較清雅一啲,冇咁濃烈,都相當好食💚⋄┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄地址:📍旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place MTR層K01-02號舖(面向港鐵B4 T.0.P出口)📍銅鑼灣禮頓道134號希雲大廈地舖📍葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓TOP世界 3069-
🍮🦌【 呦呦鹿鳴布丁燒 】🦌🍮

—————⧫♟⧫—————

┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄

🍮麻嫲布丁燒👵🏻($38)
呢款係黑芝麻口味,芝麻味道非常香濃,口感又軟又滑,真心正😍

🍮焙茶布丁燒🍵($38)
焙茶口味就比較清雅一啲,冇咁濃烈,都相當好食💚

┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄

地址:
📍銅鑼灣禮頓道134號希雲大廈地舖
📍葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓TOP世界 3069-T5-T6號舖
📍 尖沙咀美麗華廣場地下 Kiosk No.LG-B2

#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hkfoodporn #hongkongfoodie #instafood #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #hkiger #hkigers #ilovesharingfood #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #discoverhk #ccrreami尖沙咀 #呦呦鹿鳴布丁燒 #呦呦鹿鳴 #布丁燒 #葵廣掃街 #散水餅 #旺角美食 #尖沙咀美食 @deerliciouspudding

2022-11-26
$38 (Tea)
2022-11-25 216 views
早排再次幫襯左依間回購又回購既布丁燒💛今次一次過試左唔同口味既布丁燒😆試試邊個最好食😋小店位於葵廣三樓,要係冷麵鋪附近再轉入去先搵到,雖然鋪頭細細,但係佈置十分精緻😍今次就試左三款味道既布丁燒,同朋友一齊開心share😍布丁燒其實係有三層,包括焦糖,布丁,同埋有層芝士蛋糕😋😋三樣野夾埋再加埋融左既焦糖真係好夾好好食,而且細細個唔會太漏😋今次就試左 ✨椰爺布丁燒(椰青味)✨雲呢拿布丁燒 ✨忘憂唂布丁燒(朱古力) ✨抹茶布丁燒 我自己最推介椰子味!清清地又唔太甜,味道都幾夾😆
早排再次幫襯左依間回購又回購既布丁燒💛
今次一次過試左唔同口味既布丁燒😆試試邊個最好食😋

今次就試左三款味道既布丁燒,同朋友一齊開心share😍

今次就試左
✨椰爺布丁燒(椰青味)
✨雲呢拿布丁燒
✨忘憂唂布丁燒(朱古力)
✨抹茶布丁燒

我自己最推介椰子味!清清地又唔太甜,味道都幾夾😆
2022-11-21 224 views
呦呦鹿鳴四年前在葵廣開張後, 就令布丁燒成了一道熱門的甜品, 和麵包布甸一樣, Copy Cat很多, 多得令不少人忘記誰是正宗. 不過吃過抄襲品, 特別是大型連鎖烘焙店的出品, 才明白它的出色和正宗, 當然同聲同氣更令我買得開心就是.坊間的抄襲品有兩個大問題, 一是布甸層口感死實如Mousse般, 完全沒有順滑彈彈的質感, 二是蛋糕不是日式Cheese Cake而是普通的雪芳蛋糕. 呦呦鹿鳴的正宗版本, 三層層次分明, 最上是焦糖醬, 小心翼翼地反轉倒在碟上, 焦糖醬均勻地, 從上而下流在布丁燒上, 除了好看, 甘甜味也夠平均.中間的布甸層口感順滑, 蛋香和奶香平衡, 和焦糖甘糖互補長短. 芝士蛋糕同樣夠滑, 密度較高但並不死實, 與布甸結合起來, 似Mousse也似蛋糊, 這就是新的風味. 個人最喜歡原味, 因為其他味道, 也許會令焦糖甘甜味不夠突出. 除了味道口感出色, 布丁燒表面的自家設計繪圖, 也是心機之作呢!Deerlicious pudding is one of the pioneer to introduce the pudding cheesecake in HK.

Deerlicious pudding is one of the pioneer to introduce the pudding cheesecake in HK. Many copycats are available soon after her introduction. The texture and taste of coz cannot be compared with the original one. The caramel sauce is sweet but not too much. The pudding and cheesecake taste are prefect that is a good choice for the gifts.
2022-10-29 371 views
個日去美麗華Shopping完行行下見到竟然有間🍮呦呦鹿鳴布丁燒🦌OMG!!!!係葵廣名物 去掃街必食架😍之前仲收過同事既散水餅 上面會印有好多得意字句 等等 好鬼過癮 仲有得預訂自訂版8掛的我走去ig search @deerliciouspudding 睇睇點訂啦原來都好方便架 ig 就有條鏈結 可以預訂/查詢店員介紹下 知道原來係店主兩公婆專誠去台灣學藝而創出特別口味布丁燒每隻布丁燒都有三層 : 布丁燒由焦糖 雞蛋布丁 芝士蛋糕🤤原來尖沙咀係新店 仲有開張新口味❇️意大利開心果 不過當日賣哂啦🫠唔緊要 一場見到當然要買2個返屋企食啦.🍫CHOCOLATE $38🍾BAILEYS $38濃濃黑朱古力味 三層口感十分豐富BAILEYS係另外用個小針筒放 店員話因為怕會影響布丁燒口感需要食之前先落 而且始終係有酒精 我地可以按照口味去落多落少十分貼心啊布丁燒整體唔會好甜好膩 而且有得食有得玩食既時間倒轉出黎 焦糖就會流哂出來🤭.📍呦呦鹿鳴布丁燒 @deerliciouspudding📌銅鑼灣禮頓道134號希雲大廈134號📌旺角T.0.P.商場 MTR 樓層K01-02(港鐵B4出口)
個日去美麗華Shopping完
行行下見到竟然有間🍮呦呦鹿鳴布丁燒🦌
OMG!!!!係葵廣名物 去掃街必食架😍
之前仲收過同事既散水餅 上面會印有好多得意字句
[走先喇係咁先喇] [BYEBYE你條尾] 等等 好鬼過癮 仲有得預訂自訂版
原來都好方便架 ig 就有條鏈結 可以預訂/查詢
布丁燒整體唔會好甜好膩 而且有得食有得玩
食既時間倒轉出黎 焦糖就會流哂出來🤭
📍呦呦鹿鳴布丁燒 @deerliciouspudding
📌銅鑼灣禮頓道134號希雲大廈134號
📌葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓TOP世界 3069-T5-T6號舖
📌尖沙咀美麗華 LG GF-B2🆕
#呦呦鹿鳴#布丁燒#葵廣掃街 #散水餅 #旺角美食#創意散水餅
2022-10-21 321 views
「呦呦鹿鳴布丁燒」一直都好受歡迎,咁岩經過葵廣,又突然想食甜品😝,就緊係要買葵廣名物布丁燒返屋企試下😍。第一眼就比佢個靚靚賣相吸引住😍,每一個布丁燒都印上以鹿為主題既圖案,再加上祝福語,今次買左兩款唔同口味上面分別印上身體健康同百毒不侵,完全係我地而家最大既心願。🙌🏻🙏🏻食法就首先要搖一搖個布丁杯,將最底既焦糖醬搖上黎,再倒轉個布丁杯,用輕力挰一挰,震騰騰既布丁就會脫杯就可以放店家提供既碟仔上面,底部既焦糖就會慢慢流落QQ既布丁上面,就可以食得喇🍮😍。布丁燒層次分明,總共有三層,最上層係焦糖,中間係布丁,下層係芝士蛋糕,口感豐富😍。布丁嫩滑,而軟林林既芝士蛋糕吸收哂d焦糖,令鬆軟既蛋糕變到好濕潤。⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆🌸 忘憂唂布丁燒 (朱古力🍫)$38朱古力味好香濃,加上焦糖都唔會太甜,口感軟滑,入口即溶,絕對唔會膩。😋朱古力布丁滑lulu,好Q彈😍。朱古力控一定會好鍾意🥰。🌸 富良野特選3.7 牛乳布丁燒 $38用上北海道富良野生乳100%,淡淡奶香,相比朱古力味無咁濃,口感嫩滑,布丁好似燉奶咁滑溜。配上焦糖味道唔太甜,同樣好味。😍👍🏻👍🏻⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

🌸 忘憂唂布丁燒 (朱古力🍫)$38

🌸 富良野特選3.7 牛乳布丁燒 $38

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

✿總括而言✿

布丁燒整體質素高,由三層組成係佢一大既特色。食落又香滑又有質感,口感非常豐富😋。
而口味選擇多,隻隻味都好吸引😍,總有一隻岩你口味,下次有機會仲想試伯爵茶、雲呢拿原味同椰子味布丁燒😝。「呦呦鹿鳴布丁燒」非常推薦值得一試❤️❤️!

• 朱古力布丁燒
2022-10-20 246 views
葵芳廣場數一數二的人氣小食店呦呦鹿鳴布丁燒主打創意口味布丁燒,🍮其布丁燒特別之處是由焦糖、雞蛋布丁和芝士蛋糕🧀三層組成因為用左北海道Cream Cheese,味道香濃💕開業至今,人氣依然旺盛,男女老少都會排隊購買🍮布甸雖然係出色,超級幼滑,非常之牛奶布丁,又有三層口感,但其實每次排隊,都會覺得$38稍為有點點略貴🥹
葵芳廣場數一數二的人氣小食店

因為用左北海道Cream Cheese,味道香濃💕
開業至今,人氣依然旺盛,男女老少都會排隊購買🍮

呦呦鹿鳴布丁燒💛焙茶布丁燒 $38人均消費: $19 (2人)-焙茶布丁燒🍮有啲細個🥺上面嘅布丁比較creamy啲🍮好滑 有啲似mousse配上好香焦糖味嘅汁🤤下面嗰個係濕底蛋糕🍰個蛋糕好索汁因為佢嗰個蛋糕浸住啲焦糖嘅糖水吸咗汁之後 會搞到有啲溶溶爛爛🥺可能唔鍾意食濕蛋糕嘅人就會唔鍾意佢嘅焙茶味偏淡係食得出嘅 不過要㗳真啲😛食多幾啖 嗰種焙茶味先會慢慢出嚟有啲可惜嘅係🥺焦糖遮住咗啲焙茶味☕️所以可以整濃啲嗰種焙茶味同埋佢本身係有個好靚嘅招牌logo😍但因為食嘅時候 就會反轉就變咗食嘅時候 就見唔到打卡都有啲可惜📸個人鍾意食佢個布甸多過蛋糕不過無論味道 定口感上兩個夾埋都好match🥰·以上評價 同🐱一齊寫所以帶返頭盔先👷🏽 -22/9/2022 ate-好味程度:🌕🌕🌕🌕🌑抵食程度:🌕🌕🌑🌑🌑環境靚靚:🌕🌕🌕🌑🌑服務態度:🌕🌕🌕🌑🌑會回頭率:🌕🌕🌕🌑🌑·#od葵芳覓食之旅 #od食掃街·希望疫情快啲完結啦💛大家都要身體健康💛
呦呦鹿鳴布丁燒💛
焙茶布丁燒 $38
人均消費: $19 (2人)

焙茶布丁燒🍮
#od葵芳覓食之旅 #od食掃街
希望疫情快啲完結啦💛
大家都要身體健康💛
2022-09-22
🍮布丁燒係由三層組成——焦糖醬+雞蛋布丁+日式芝士蛋糕自己試整過所以知道工序有幾繁複😮‍💨寧願出面買好過呢間真係我食過最好味嘅一間 沒有之一(๑˃̵ᴗ˂̵)👍布丁超滑溜 零毛孔咁濟🧏🏻‍♀️蛋糕體濕潤蓬鬆 口感輕盈而且口味亦係最多元化 有成十幾種可以選擇😳🥇𝔼𝕒𝕣𝕝 𝔾𝕣𝕖𝕪☕️伯爵茶佛手柑味超突出❕每一啖都香氣撲鼻低糖配方再加分😌最中意呢款🤎🥈𝕄𝕒𝕥𝕔𝕙𝕒🍵小山園青嵐抹茶粉濃度啱啱好~香氣濃郁 入口回甘🍃都係低糖但唔會苦🥉ℂ𝕠𝕔𝕠𝕟𝕦𝕥🥥椰爺係招牌口味🏆用椰青水調配嘅布丁味道非常清香仲可以咬到啲粒粒椰子肉嘅口感😍🏅𝕍𝕒𝕟𝕚𝕝𝕝𝕒🍦最原汁原味💦仲見到一點點嘅雲呢拿籽食到本身布丁濃濃蛋香味🥚同淡淡芝士味蛋糕~
🍮布丁燒係由三層組成——焦糖醬+雞蛋布丁+日式芝士蛋糕

🥇𝔼𝕒𝕣𝕝 𝔾𝕣𝕖𝕪☕️
伯爵茶佛手柑味超突出❕每一啖都香氣撲鼻
低糖配方再加分😌最中意呢款🤎

🥈𝕄𝕒𝕥𝕔𝕙𝕒🍵
小山園青嵐抹茶粉濃度啱啱好~
香氣濃郁 入口回甘🍃都係低糖但唔會苦

🥉ℂ𝕠𝕔𝕠𝕟𝕦𝕥🥥
椰爺係招牌口味🏆用椰青水調配嘅布丁味道非常清香
仲可以咬到啲粒粒椰子肉嘅口感😍

🏅𝕍𝕒𝕟𝕚𝕝𝕝𝕒🍦
最原汁原味💦仲見到一點點嘅雲呢拿籽
食到本身布丁濃濃蛋香味🥚同淡淡芝士味蛋糕~
布丁燒🍮
2022-08-26獨自去偷食😝剪完頭髮去咗葵廣行轉💇🏻‍♂️見到間呦呦鹿鳴布丁燒🦌專造布丁燒嘅甜品🍮順手買幾個布丁燒比屋企人食😋分享喜悅嘛😉塵鳴雖然係小店,但睇得出好落心機佈置☺️有好多手畫嘅鹿公仔🦌買咗幾個大路味嘅布丁燒🔥忘憂唂布丁燒(朱古力),38蚊,朱古力味好香濃,布丁軟滑,朱古力唔太甜,類似黑朱古力嘅苦味,朱古力蛋糕鬆軟,加埋布丁食雙重口感,會再買,(鹿公仔係店名)🍫雲呢拿布丁燒(原味),38蚊個,原味雲呢拿,蛋糕重蛋味,同布丁嘅雲呢拿味都好出,配搭得好好,味道正常(鹿公仔係走先喇 )🍦小山園青嵐布丁燒(抹茶),38蚊個,低糖版嘅抹茶,布丁好順滑,口感滑溜而柔,甜度較細,蛋糕都幾重抹茶味,抹茶控必試(鹿公仔係BYEBYE你條尾 )🍵鐵觀音布丁燒(鐵觀音茶),38蚊個,鐵觀音都係低糖版,茶味都幾濃,蛋榚有飲茶回甘味,啱哂唔鐘意食太甜人士,幾特別嘅口味,(鹿公仔係THANKYOU)🫖整體布丁燒真係要盡快食,唔係即食要雪返凍先,我完全反轉唔到個底嚟影,布丁燒幾好食,會再幫襯😊😊#呦呦鹿鳴布丁燒#忘憂唂布丁燒#雲呢拿布丁燒#小山園青嵐布丁燒#鐵觀音布丁燒
2022-08-26

獨自去偷食😝
剪完頭髮去咗葵廣行轉💇🏻‍♂️
見到間呦呦鹿鳴布丁燒🦌
專造布丁燒嘅甜品🍮
順手買幾個布丁燒比屋企人食😋
分享喜悅嘛😉
塵鳴雖然係小店,但睇得出好落心機佈置☺️
有好多手畫嘅鹿公仔🦌
買咗幾個大路味嘅布丁燒🔥

#呦呦鹿鳴布丁燒
#忘憂唂布丁燒
#雲呢拿布丁燒
#小山園青嵐布丁燒
#鐵觀音布丁燒
2022-08-23 528 views
🧡🧡🧡呦呦鹿鳴布丁燒 🧡🧡🧡🧡椰爺布丁燒(新鮮椰青) $38 🤩8.5/10嗌咗個招牌, 店員唔會問你係咪喺度食,跟住幫你細心咁倒落隻碟到🙈講返個布甸燒🍮🍮,真係超級出色,上面嘅布丁夾埋蛋糕🍰,仲有中間嘅新鮮椰青肉🥥🥥,呢個甜品滿足得來又唔會膩,絕對可以翻兜🤤🤤______________________________味道😋: 8.5/10服務👨🏻‍🍳: 8/10抵食💰: 8/10呦呦鹿鳴布丁燒 葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓TOP世界3069-T13-T15號舖______________________________#113_foodie#tstfood#葵芳廣場#葵芳#小食推介#葵芳美食#葵芳小食#葵涌#葵涌廣場#香港美食#香港小食#掃街#掃街推介#葵芳掃街#葵芳掃街推介#streetfood
🧡🧡🧡呦呦鹿鳴布丁燒 🧡🧡🧡

🧡椰爺布丁燒(新鮮椰青) $38 🤩8.5/10