今日黎屯門區探老朋友,佢話介紹我食間唔錯既壽司外賣店-叁壽司凍肉專門店。輕鐵景峰站出,景峰花園相反方向過馬路就見到金寶大廈有一間放有搶眼紅色不倒翁既地鋪餐廳,位置幾易搵個名叫得做壽司刺身外賣專門店,主打必定係壽司拼盤、刺身、魚生飯,款式都幾多下最驚喜係除左日本食材之外,餐廳仲有提供港式西式午餐,多元化選擇為左配合今晚多人聚餐既需要,我地精選叫左以下外賣:蟹籽沙律大大盒沙律材料有大量蟹籽、粟米粒、蟹柳、青瓜絲同沙律醬,份量真係超多,好清新汁燒豬軟骨飯經過醬汁慢煮既豬軟骨又幾入味,而且煮到超林身,好味!飯選用日本珍珠米,有誠意劍魚腩總共4塊劍魚腩刺身,食落好新鮮,油脂味濃岩哂我口味三文魚壽司拼盤呢個拼盤有兩款壽司,包括:-火炙芝士三文魚腩壽司,芝士有smoky 味,配三文魚就更加creamy -蟹籽花之戀,大量蟹籽仲多過飯,幾有鮮味雜錦壽拼盤特盛呢盤7彩顏色既壽司拼盤共有8款壽司,每款有3件,包括中華沙律、八爪魚、蟹柳玉子腐皮卷、三文魚壽司等等,份量咁多都只係賣$178,用料幾多而且鮮,抵食估唔到叫左咁多野,埋單都只係4百幾,足以令今次4人聚餐既朋友食到好滿足CP值真係好高重點一提係廚房超

既地鋪餐廳,位置幾易搵

為左配合今晚多人聚餐既需要,我地精選叫左以下外賣:

蟹籽沙律

汁燒豬軟骨飯

劍魚腩
總共4塊劍魚腩刺身,食落好新鮮,油脂味濃
岩哂我口味

三文魚壽司拼盤
呢個拼盤有兩款壽司,包括:
-蟹籽花之戀,大量蟹籽仲多過飯,幾有鮮味

雜錦壽拼盤特盛

CP值真係好高
重點一提係廚房超快手,15分鐘左右就起哂所有外賣比我地,用快靚正去形容今次既體驗,叁壽司店受之無愧
推薦比住屯門區既朋友

2024-05-11
  • 花之戀
  • 汁燒豬軟骨飯
  • 蟹籽沙律
2024-05-04 191 views
收工收得夜,個天又忽然落大雨,就決定買外賣返去同家人食。🔸三文魚腩(4片) $72極度厚切,夾起以為三文魚卷😍一啖入口,油脂豐富,新鮮肥美❤️。🔸玻璃蝦 (6隻)$36肉質爽嫩,大大隻得來幾鮮甜,CP值極高。🔸腐皮葱吞拿魚 $72驚喜度十足,以甜甜的腐皮盛載滿滿的吞拿魚蓉,配大葱的香味,味道十分鮮嫩,令人回味無窮。🔸腐皮帶子裙邊 $72賣相十分吸引,甜甜的腐皮配搭微辣的帶子裙邊,不但口感豐富,而且十分惹味,比想像中還要好食,必須encore。🔸海膽墨魚壽司 $80真材實料,份量多,餡料非常豐富。海膽汁完美地包裹着爽口的墨魚,快要滿瀉的樣子,令人忍唔住心心眼😍😍。🔸糖心蛋豬骨湯拉麵 $47糖心蛋輕輕一推,流心爆汁😍😍豬骨湯底非常濃郁,拉麵烹調時間恰到好處,不太硬又不太軟,口感剛好,非常彈牙👍🏻👍🏻。🔸蕃茄湯豬軟骨烏冬 $60豬軟骨炆得非常入味及淋身😋,口感柔軟👍🏻👍🏻。烏冬份量不少,配上濃濃蕃茄湯,酸酸甜甜,非常好味。所有面底都富有竹筍、櫻花蝦、粟米、木耳絲、鳴門卷,非常足料。最貼心的是,紫菜是獨立包裝,不怕因為為外賣而變軟變淋,實在值得一讚👍🏻。店內還有其他食材及日本直送的零食可供選擇,
收工收得夜,個天又忽然落大雨,就決定買外賣返去同家人食。

🔸三文魚腩(4片) $72

🔸玻璃蝦 (6隻)$36
肉質爽嫩,大大隻得來幾鮮甜,CP值極高。
玻璃蝦

🔸糖心蛋豬骨湯拉麵 $47
糖心蛋豬骨湯拉麵

🔸蕃茄湯豬軟骨烏冬 $60
蕃茄湯豬軟骨烏冬

所有面底都富有竹筍、櫻花蝦、粟米、木耳絲、鳴門卷,非常足料。最貼心的是,紫菜是獨立包裝,不怕因為為外賣而變軟變淋,實在值得一讚👍🏻。店內還有其他食材及日本直送的零食可供選擇,感覺非常全面。

餐牌設計用心,款式選擇非常之多,而且食材新鮮,份量又多,性價比非常高,值得推薦🙌🏻。

玻璃蝦
腐皮葱吞拿魚
腐皮帶子裙邊
海膽墨魚壽司
糖心蛋豬骨湯拉麵
2024-09-11 0 views
位於屯門景峰輕鐵站附近,住喺附近嘅居民有口福了,最近開咗間叄壽司凍肉專門店,主打外賣日本料理包括壽司刺身等等及售賣澳門日本等地方嘅食品,餐廳面積唔算十分大,見到門口做緊推廣,竟然連羊腩煲及雞煲都有得賣,仲可以外賣成個煲返去,難得屋企人食飯,於是就叫咗個羊腩煲。羊腩煲價格非常親民而且份量十分足夠,足足有四磅,足夠四人家庭享用,羊腩新鮮連埋配料炆得非常入味,比起坊間餐廳嘅大羊腩煲份量多,餐廳做非常好,配埋生菜及煲外賣,唔使還煲,非常適合我呢啲懶人。另外仲叫咗半磅三文魚腩刺身,厚切三文魚非常肥美,油脂感豐富,屯門有依個質素嘅三文魚腩刺身非常滿足。下次如果有機會一定會試埋佢哋嘅雞煲,同埋其他壽司一定唔會失望。

2024-08-26 135 views
❤原條鰻魚飯一打開已 mouth watering,原條鰻魚長到要打斜放入 box,表面鋪滿蒲燒燒汁,睇到已感覺到味道濃郁,鰻魚入口肥美、多肉,味道唔會太甜或者太鹹,欣賞個飯面有肉鬆,同飯一齊食,仲有d 蒲燒燒汁,味道有驚喜,而隻醬油糖心蛋調味得又好味,又糖心,overall……👍🏻🧡三文魚腩(4片)好厚切,入口油脂豐富,新鮮肥美,真係味道美味、口感滿足💛日式螺肉螺肉彈牙、有咬口,調味剛好,啱我冇乜辣,係一個又開胃又滋味嘅冷盤
❤原條鰻魚飯

🧡三文魚腩(4片)
好厚切,入口油脂豐富,新鮮肥美,真係味道美味、口感滿足

💛日式螺肉

Dinner
喜歡吃壽司,刺身,年糕的朋友我找到了一家不錯的外賣壽司店!N刷也不夠他家的環境很好,乾淨衛生店員也比較專業,微笑待人點餐速度上菜速度都很快!芝士年糕,的確是香港人會愛的美食糯嘰嘰的口感!味道口感一級棒還有咖喱豬扒飯,這個豬肉太嫩了,酥脆可口!咖喱也很多,吃起來很過癮碳煮鮑魚仔壽司,可以吃到新鮮的鮑魚還可以感受壽司的紮實口感!鮮美無比,根本吃不膩海膽墨魚壽司也不錯,精致感滿滿我喜歡的新鮮海膽是點睛之筆!新鮮極了他家還有三文魚籽花之戀,第一次看到這個精致的擺盤就很迷戀!三文魚很肥美,入口可以感受到豐富的油脂吃起來很香!每一口都耐人回味還有牛油果三文魚沙律,清爽無比,作為愛吃牛油果的人這是一道特色菜~他家用的食材都很新鮮價格方面也不是很貴,性價比很高
喜歡吃壽司刺身,年糕的朋友
我找到了一家不錯的外賣壽司店!N刷也不夠
他家的環境很好,乾淨衛生
店員也比較專業,微笑待人

點餐速度上菜速度都很快!

芝士年糕,的確是香港人會愛的美食
糯嘰嘰的口感!味道口感一級棒
還有咖喱豬扒飯,這個豬肉太嫩了,酥脆可口!
咖喱也很多,吃起來很過癮
碳煮鮑魚仔壽司,可以吃到新鮮的鮑魚
還可以感受壽司的紮實口感!
鮮美無比,根本吃不膩
海膽墨魚壽司也不錯,精致感滿滿

我喜歡的新鮮海膽是點睛之筆!新鮮極了
他家還有三文魚籽花之戀,第一次看到這個精致的擺盤
就很迷戀!

三文魚很肥美,入口可以感受到豐富的油脂
吃起來很香!每一口都耐人回味
還有牛油果三文魚沙律,清爽無比,作為愛吃牛油果的人
這是一道特色菜~

他家用的食材都很新鮮
價格方面也不是很貴,性價比很高
2024-08-13
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
2024-08-05 77 views
今晚想買外賣壽司返屋企食,發現呢間食物好多款式咁,就出發去採購。嚟到發現價錢唔太貴,買咗啲壽司同刺身小食,同拉麵作為今日晚餐~啲壽司好大件下,好足料,而且好新鮮!舊鰻魚係長過舊飯,好少有,正!珍寶帶子又係超大嚿,一啖呑入口勁滿足!滿滿蟹膏嘅軍艦,勁惹味!腐皮沙律船同腐皮芝士玉子都好特別,口感豐富,餡料同甜甜嘅腐皮好夾!三文魚同三文魚腩刺身都切到好厚,好抵食!買咗罐撈汁墨魚咀,好有咬口,不過都幾辣~叉燒拉麵分湯裝,好多料,叉燒好冧又大塊,仲有原隻糖心蛋,湯底濃郁,食完飽哂!
嚟到發現價錢唔太貴,買咗啲壽司刺身小食,同拉麵作為今日晚餐~
壽司好大件下,好足料,而且好新鮮!

舊鰻魚係長過舊飯,好少有,正!

珍寶帶子又係超大嚿,一啖呑入口勁滿足!

滿滿蟹膏嘅軍艦,勁惹味!

三文魚同三文魚腩刺身都切到好厚,好抵食!

買咗罐撈汁墨魚咀,好有咬口,不過都幾辣~

2024-07-29 69 views
平時行過會覺得係普通凍肉舖,但其實仲有即買即走嘅壽司手卷,或者買日本嘢外賣返屋企都係高質抵食嘅選擇原條鰻魚飯 $119原條鰻魚肥美大條好多肉,蒲燒燒汁味道濃郁但唔會太甜太鹹,欣賞佢鰻魚飯同刺身飯嘅飯同餸中間放咗啲肉鬆,食落冇咁寡,仲有送多隻醬油糖心蛋勁好味極上海鮮魚生飯 $138有珍寶帶子、三文魚、海贍、甜蝦、油甘魚,每款魚生都大大片好厚切,甜蝦仲有少少膏好甘甜蟹子玉子燒(全份)$55玉子燒即叫即整,拎到返去仲暖暖地,一層層好鬆軟,味道甜甜地,仲有好多飛魚子三文魚腩(4片)$72三文魚腩厚身爽甜,肥美但食落唔會成口油,乾爽而帶油香另外見到佢有好多壽司拼盤選擇,買來開party就啱晒🤩

原條鰻魚飯 $119

極上海鮮魚生飯 $138

蟹子玉子燒(全份)$55

三文魚腩(4片)$72
三文魚腩厚身爽甜,肥美但食落唔會成口油,乾爽而帶油香
三文魚腩

另外見到佢有好多壽司拼盤選擇,買來開party就啱晒🤩
2024-07-28 43 views
今日有朋友上黎funfun English 班梗係要買啲好嘢,招呼朋友外國人都好鍾意食壽司今次選擇咗喺景峰嘅叄壽司位置在景峰輕鐵站對面,有隻紅色達魔係門口勁搶眼😆😆刺身方面,點左帶子、三文魚同馬刀背,帶子係珍寶帶子,三文魚係魚腩位,刺身相當厚身,馬刀背新鮮爽甜,好味壽司方面點咗櫻花魷魚相當推薦,魷魚新鮮爽口彈牙,另外赤海蝦壽司蝦身晶瑩剔透,好感先甜彈牙,赤背同吞拿魚壽司,雖然只係赤身,但勝在夠新鮮,魚味濃厚🤤赤背鮮味十足,同櫻花魷魚軍艦一樣,爽口彈牙,好味😋細路最愛既蟹柳小卷同肉鬆小卷,一拎出嚟就瞬間被掃清光,就知道幾好食啦😋下次有party都要再order 叄壽司👍👍👍👍👍
今日有朋友上黎funfun English 班
梗係要買啲好嘢,招呼朋友
外國人都好鍾意食壽司
今次選擇咗喺景峰嘅叄壽司
位置在景峰輕鐵站對面,有隻紅色達魔係門口勁搶眼😆😆

下次有party都要再order 叄壽司
👍👍👍👍👍
2024-07-28
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$150 (Tea)
  • 櫻花魷魚壽司
2024-07-20 57 views
上星期同小朋友去屯門嘅playhouse玩完之後 大家都放哂電好攰 唔想返屋企煮飯 於是搜尋吓附近有咩好嘢食可以外賣返屋企食! 見到原來食開嘅米線舖附近有間隱世壽司店⭐️叄壽司凍肉專門店⭐️店舖就係多寶大廈上層 門口有隻紅色達魔 如果行過去就係輕鐵景峰站旁 如果揸車去攞外賣可以泊係青菱徑今次叫咗多款壽司🍣 包括三文魚、三文魚腩、牛油果🥑三文魚卷、帶子、赤海蝦及火炙系列!上層嘅三文魚刺身好厚身 帶子、赤海蝦類嘅壽司爽口彈牙 食落非常新鮮之餘 亦好有滿足感 壽司飯整得唔錯 握得夠實唔會一夾散開 飯嘅口感軟熟可口除咗壽司 仲有刺身、丼飯、炸物、小食、拉麵/烏冬同精選午餐等 全部即叫即整!而價錢都好親民 拉麵/烏冬$35起 午餐更加係$46起!另外店內仲有急凍點心、自製涼拌小食同榴連甜品等 啱哂開party用 一次過可以買哂各款嘢食 真係好方便!

2024-07-13 28 views
由於🥟逢星期五晚學游水🏊🥟媽就可以趁機唔煮飯🤭搵好西食作為屯門牛牛🐮今次帶大家食好西😌經常性返鄉下🇯🇵所以好掛住日本菜所以黎到叄壽司凍肉專門店外賣返屋企食🔹花之戀 - 比起平時食既多好多蟹籽😍🔸劍魚腩壽司 - 肉質細膩、口感嫩滑厚實、鮮甜美味🔹火炙左口魚壽司 - 一口咬落去 油脂滲出✨🔸腐皮芝士蟹籽 - 芝士🧀鹹香味配蟹籽夾落腐皮 口感好好🔹腐皮蔥呑拿魚 - 滿滿呑拿魚蓉口感爆棚💥🔸腐皮粟米沙律 - 🥟獨食哂😆就有幾好食🔹芝士蟹籽小卷 - 一口一件好岩小朋友食👧🏻👦🏻🔸玉子壽司 - 🥟表示好甜好好食🔹油甘魚 壽司 - 肉質幼滑細膩、食落淡淡甘甜🔸蟹膏壽司 - 非常濃郁蟹膏香味👍🏻🔹蟹籽沙律壽司 - 同平時食既唔同 小朋友都好鐘意🔸三文魚親子丼 - 三文魚、三文魚籽、蟹籽配魚鬆🌟必食推介
由於🥟逢星期五晚學游水🏊
🥟媽就可以趁機唔煮飯🤭搵好西食
作為屯門牛牛🐮今次帶大家食好西😌
經常性返鄉下🇯🇵所以好掛住日本菜
所以黎到叄壽司凍肉專門店外賣返屋企食

🔹花之戀 - 比起平時食既多好多蟹籽😍
🔸劍魚腩壽司 - 肉質細膩、口感嫩滑厚實、鮮甜美味
🔹火炙左口魚壽司 - 一口咬落去 油脂滲出✨
🔸腐皮芝士蟹籽 - 芝士🧀鹹香味配蟹籽夾落腐皮 口感好好
🔹腐皮蔥呑拿魚 - 滿滿呑拿魚蓉口感爆棚💥
🔸腐皮粟米沙律 - 🥟獨食哂😆就有幾好食
🔹芝士蟹籽小卷 - 一口一件好岩小朋友食👧🏻👦🏻
🔸玉子壽司 - 🥟表示好甜好好食
🔹油甘魚 壽司 - 肉質幼滑細膩、食落淡淡甘甜
🔸蟹膏壽司 - 非常濃郁蟹膏香味👍🏻
🔹蟹籽沙律壽司 - 同平時食既唔同 小朋友都好鐘意
🔸三文魚親子丼 - 三文魚、三文魚籽、蟹籽配魚鬆🌟必食推介

早2日同朋友又去左虹橋掃街,短掃左-輪之後,就系輕鐵站對面間性價比超高嘅壽司店度買埋外賣返屋企同屋企人再食過🤣呢間野d野食真心大件夾抵食,價錢唔貴之餘,質素仲要有返咁上下❗️我地買左:👉🏻✨和風牛肉飯✨ $40和風牛肉飯面層既牛肉肥瘦適中份量多,夠哂足料!✨三文魚壽司✨X 4 $32✨黃金魷魚壽司✨ X2 $24✨香蔥吞拿魚腩壽司✨X2 $24香蔥吞拿魚腩壽司上面既吞拿魚腩蓉粉粉嫩嫩又滑嫩,加埋蔥花香到爆!✨蟹膏帶子壽司✨X2 $56壽司上面滿滿都系濃而不腥、又軟又滑既蟹膏,配埋鮮甜又滑嫩既帶子,真係鮮到一個點❗️✨加州反卷(8件)✨ $40加州反卷入面包住玉子、青瓜同蟹柳,外圍再比海量蟹籽包圍住,食落口感卜卜脆,正👍🏻✨芝士蟹子小卷(8件)✨$18✨雜錦魚生飯✨ $80雜錦魚生包含左三文魚、油甘魚腩、希靈魚、蟹籽同鯛魚合共5款刺身,款式豐富又大盒!✨雞軟骨粒✨ $28雞軟骨粒炸到又酥又脆,超級香口!🔴叄壽司凍肉專門店📍屯門青翠徑9號多寶大廈地下上層34號鋪景峰輕鐵站對面,有隻紅色達魔係門口#香港 #香港美食 #屯門 #屯門美食#日本料理 #壽司 #刺身 #外賣 #高質 #美食 #美食推薦

我地買左:👉🏻

✨和風牛肉飯✨ $40

和風牛肉飯面層既牛肉肥瘦適中份量多,夠哂足料!

✨三文魚壽司✨X 4 $32

✨黃金魷魚壽司✨ X2 $24

✨香蔥吞拿魚腩壽司✨X2 $24

✨蟹膏帶子壽司✨X2 $56

✨加州反卷(8件)✨ $40

✨芝士蟹子小卷(8件)✨$18

✨雜錦魚生飯✨ $80

✨雞軟骨粒✨ $28

雞軟骨粒炸到又酥又脆,超級香口!

🔴叄壽司凍肉專門店

📍屯門青翠徑9號多寶大廈地下上層34號鋪

景峰輕鐵站對面,有隻紅色達魔係門口

#香港 #香港美食 #屯門 #屯門美食#日本料理 #壽司 #刺身 #外賣 #高質 #美食 #美食推薦 #foodie #foodblogger #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover
2024-07-02 36 views
食兩餸飯食得耐,決定轉一轉口味,買日式外賣返屋企食。係景峰有間抵食壽司刺身外賣專門店,拉麵都只係$35起。最後點咗兩個主食雜錦魚生飯同和風牛肉飯,再加小食雞軟骨粒,同埋唔少得刺身細拼盤。一開始就比雜錦魚生飯同刺身細拼盤驚訝到,加加埋埋好多片魚生。刺身細拼盤一啲都唔少,總共有時令8款刺身,包括三文魚、油甘魚、吞拿魚、希靈魚、赤貝、甜蝦等等,每款3片。每片都極厚身。刺身全部都好新鮮,顏色都係有光澤,色澤唔會渾濁暗淡,味道十分鮮甜。個人都愛三文魚,有魚油甘香。赤貝爽口,都好正。雜錦魚生飯係大片片刺身,同樣分量十足,仲有蟹子、肉鬆拌飯,$88真係好抵食。和風牛肉飯有從前吉野家嘅味道,有淡淡洋蔥味。雞軟骨粒分量多,一口一啖,粒粒都脆卜卜。有個隱藏醬料係將少少wasabi 加到沙律醬,減少膩感。除咗刺身、日式外賣店,仲係一個少少美食雜貨店,有唔同醬料,仲有韓國大熱嘅牛角包壓脆餅。整體有下次,買壽司刺身仲有8折coupon。

2024-06-24
2024-06-28 42 views
大家好今日經過屯門去了叄壽司凍肉專門店買野食今日係買壽司刺身返屋企食二人份量買左4佰幾蚊. 返屋企沖杯茶慢慢歎.蟹膏壽司4件$80辣味三文魚 4件$48三文魚壽司 4件$32花之戀 4件$72三文魚 4塊$40油甘魚 4塊$72蟹子玉子燒 $55蟹子沙律 $38首先蟹子沙律 都好大份蔬菜好新鮮 有好多生菜 蘿蔔絲同蟹柳 蟹子三文魚刺身同油甘魚刺身都好厚切仲好新鮮同肥美三文魚壽司 同花之戀 都一樣係好新鮮花之戀仲有好多蟹子另外兩款辣味三文魚同蟹膏壽司都好好味蟹膏壽司係好濃味都加左些蟹子辣味三文魚辣辣地幾得意最後蟹子玉子燒 就好厚切都有蛋味同埋幾軟滑同埋有幾多蟹子總括呢間店既刺身壽司都係好新鮮
大家好
今日經過屯門去了叄壽司凍肉專門店買野食
今日係買壽司刺身返屋企食
二人份量買左4佰幾蚊. 返屋企沖杯茶慢慢歎.

蟹膏壽司4件$80

同埋有幾多蟹子

總括呢間店既刺身壽司都係好新鮮
2024-06-28
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
辣味三文魚 蟹膏壽司
三文魚壽司 花之戀
三文魚壽司 花之戀 4件
  • 蟹膏壽司
  • 油甘魚
  • 三文魚
2024-06-17 55 views
昨日慶祝父親節 除左mami煮餸食住家飯外 我仲去左紅橋果邊加料番屋企食地點好方便 係景峰輕鐵站一落車就見到店入面除左有刺身壽司 仲有凍肉賣同零食賣刺身細拼盤 (廚師發板)$288有三文魚, 吞拿魚,八爪魚, 希靈魚,赤貝,油甘魚等等 一共8款刺身 片片都厚切 新鮮好味 我特別鍾意食三文魚 我屋企人都一路食一路d刺身好鮮美雜錦魚生飯 $80另外仲叫左個魚生飯 同樣有三文魚 油甘魚等等魚生 落左好多蟹子 口感好豐富 同刺身拼盤一樣好新鮮好味 大大盒 好足料 性價比好高 燒汁豬軟骨飯 $50最後仲叫左個熱食 就係燒汁豬軟骨飯 好好味 豬軟骨好入味 加埋隻蛋配飯一流 d燒汁拌飯超級好味道 完全停唔到口 very good 一百分Overall 呢間真係平靚正 成餐咁豐富只係四百幾蚊 好抵食 重點係屋企人都好滿意評價好高 好推介 一定會再黎

地點好方便 係景峰輕鐵站一落車就見到

店入面除左有刺身壽司 仲有凍肉賣同零食賣

刺身細拼盤 (廚師發板)$288

雜錦魚生飯 $80

燒汁豬軟骨飯 $50

2024-06-16 28 views
天氣勁唔穩定🥲🥲,完全街都唔想出淨係想攤喺屋企,咁啱睇apps見到間外賣小店就試試佢~🌟原條鰻魚飯鰻魚原條上真係好霸氣!米飯選用日本珍珠米,食落粒粒分明再帶點鰻魚汁,係一個唔錯嘅配搭✨🌟極上海膽魚子飯全部材料都超新鮮,食落鮮甜,三文魚子及魚子更帶唔同嘅口感及層次感~🌟三文魚 / 油甘魚魚生超厚切,呢個價錢嚟講幾抵食🥰

🌟原條鰻魚飯

🌟極上海膽魚子飯

🌟三文魚 / 油甘魚
魚生超厚切,呢個價錢嚟講幾抵食🥰