2016-08-27 489 瀏覽
平時返工好少黎呢邊食飯,原來呢頭咁多野食,不過好多都要排隊既然都係要排隊,咁就去間出名D架啦平時好鍾意去茶記食,最鍾意食常餐之類, 因為好鍾意食炒蛋同埋飲奶茶。我係大食之人,所以揀左特價午餐我揀左沙嗲牛肉烏冬,火腿奄列, 波羅包同凍奶茶呢個完全係我平時食開既常餐升級版, 有烏冬可選; 唔至炒蛋而係奄列; 唔係多士而係波羅包; 凍奶茶而沒有冰!!!先講火腿奄列,大大份,好足料,入面好多火腿。不過如果隻蛋可以滑D就更加好啦。沙嗲牛肉麵- 比平時既茶記深色,而且重口味少少,但攪勻左就岩岩好!老實講,平時我對個麵係最無要求,因為至在食炒蛋同飲野。但今次確實令我有少少驚喜,因為沙嗲牛肉都有配烏冬既一日。奶茶係呢餐既主角,作一個好重要既收尾!非常鍾意佢無冰,而且唔洗叫少甜,甜度都岩岩好。唔記得影波羅包,唯有黎張大合照啦。其實波羅包只正常味道,但就真係好大個,而且咁既價錢食到咁多野,而且非常抵。如果食到岩岩出爐既話就VERY GOOD LA
平時返工好少黎呢邊食飯,原來呢頭咁多野食,不過好多都要排隊

既然都係要排隊,咁就去間出名D架啦

我係大食之人,所以揀左特價午餐

我揀左沙嗲牛肉烏冬,火腿奄列, 波羅包同凍奶茶

先講火腿奄列,大大份,好足料,入面好多火腿。

不過如果隻蛋可以滑D就更加好啦。
火腿奄列

老實講,平時我對個麵係最無要求,因為至在食炒蛋同飲野。

但今次確實令我有少少驚喜,因為沙嗲牛肉都有配烏冬既一日。
沙嗲牛肉烏東冬
奶茶係呢餐既主角,作一個好重要既收尾!

非常鍾意佢無冰,而且唔洗叫少甜,甜度都岩岩好。
凍奶茶
唔記得影波羅包,唯有黎張大合照啦。

如果食到岩岩出爐既話就VERY GOOD LA
題外話/補充資料: 地方較迫 一個餐又勁多野,所以成檯都係野 不過為左食好野,值我既
2016-08-26
沙嗲牛肉烏東冬