2016-05-30 1623 瀏覽
為何深夜總是餓?😫時間來到凌晨一點半🕜四維d深夜食堂都食過曬嘅情況下😣真係開始悶👻而最近開咗嘅君戶又收成兩點,😈果晚有幸一試!選擇都算幾多,餐牌有名單,相就少,而店內裝飾就有好多圖片,唔算好吸引,都叫做有的睇下咁囉!而可能因為我地入座時已經一點半,d員工已經係到執拾緊。雞翅豬扒菜飯,d飯同餸係分開上,份量都幾多下。不過估唔到全部都係炸嘅,豬扒更係炸粉厚過件豬,唔知係咪用機切割嘅,d豬扒可以薄到好似得0.0001cm⋯⋯當然不乏誇張成份,純碎想形容下,塊豬扒確實薄到不能再薄!個雞翅好好多,好大隻,炸得好脆好香口,食落仲滑漏漏,唔怪得之散叫一份雞翅要27蚊四隻!酸辣湯好大碗,不過一眼望就知,木耳好多,蛋花少,粉絲更係浸到淋曬!都有肉嘅,不過食食下,有幾次都咬到蛋殼,咩回事?蛋水要隔渣不是常識嘛?最後仲有個鍋貼,好失望,甚至開始懷疑自己對鍋貼嘅認識,呢個鍋貼餡料得肉,有一邊好似煎過,但之後似係焗熟多,但點解我就係覺得鍋貼應該係煎熟嘅呢?仲叫鍋貼大王?不過當晚已過午夜,食完咁多嘢,兩個深夜餓人頂住個肚走都係一百蚊有找,以今時今日物價高漲嘅時勢來睇,都算超值囉啩!希望之後係食物處理方面可以有所改
為何深夜總是餓?😫
而最近開咗嘅君戶又收成兩點,😈果晚有幸一試!
而可能因為我地入座時已經一點半,d員工已經係到執拾緊。
雞翼豬扒菜飯
雞翅豬扒菜飯,d飯同餸係分開上,份量都幾多下。
雞翅豬扒
炸雞翅
碗仔翅
碗仔翅
鍋貼
仲叫鍋貼大王?

希望之後係食物處理方面可以有所改善啦!
2016-05-24
宵夜