Grand Hyatt住客福利~免費自助下午茶今日我哋嘅行程都圍繞住Grand Hyatt ,一早食完早餐就帶契女去Grand Hyatt 玩水,可惜我隻手受咗傷唔濕得水,安全起見只喺陪玩。Grand Hyatt 酒店有幾個細嘅暖水池,小朋友有得玩吓水已經好開心,玩到唔捨得走。之後我哋就去咗坐澳門輕軌,游覽澳門一圈,等姑姐可以一次過睇晒咁多間酒店。行咗陣我哋就上咗澳門君悅酒店 Grand Hyatt 37樓行政酒廊嘉賓軒食下午茶。只要喺Grand Hyatt嘅住客就可以免費享用,一邊嘆下午茶,一邊欣賞全個澳門國際機場及港珠澳大橋的景色。下午茶是自助形式,有唔同嘅小食糕點,仲可以飲鮮搾果汁、Nespresso 咖啡、TWG茶等等。我哋緊喺嘆返杯伯爵茶先啦!呢度嘅朱古力餅同葡撻都好好味,契女愛上咗食葡撻😂。如果想食飽啲,就5:30pm嚟食,仲有麵食添。食完下午茶我哋想返房休息一陣,點知諗離開又見到個打卡位好靚,我哋又喺度影吓相先。🥰
Grand Hyatt住客福利~免費自助下午茶

呢度嘅朱古力餅同葡撻都好好味,契女愛上咗食葡撻😂。

如果想食飽啲,就5:30pm嚟食,仲有麵食添。