2013-09-25 1789 瀏覽
Saturday下晝,同朋友敗家完之後,決定去Inn Side Out繼續Girls Talk. 隨著呢度就黎拆,相信好多人都會黎。冇錯,我地得左差不多半個鐘先有位 不過唔緊要,因為仲有一個目的,就係要緬懷過去,曾經,我同好多朋友仔係呢度渡過好多快樂晚上。呢度野食一向都有水準,每次都會嗌Hot Wings同Fungi Pizza。雞翼數量唔少,餐牌寫有一磅,味道唔太辣,唔乾。Fungi Pizza,好多好多什菌係面,什菌應該係炒香過先焗,好香蒜味。什菌亦沒出水而令到個pizza淋哂,非常好。今次仲試左新啤酒,Kirin Frozen Beer。啤酒上面白色厚厚o既泡沫口感好似思樂冰,仲話可以keep住啤酒凍足30分鐘。確實,飲到杯酒尾聲都係凍既
雞翼數量唔少,餐牌寫有一磅,味道唔太辣,唔乾。