招聘中
今天
2天前
更多筍工 (5)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2016-10-02 671 瀏覽
記得中學時經常幫襯譚仔, 因為平夾大碗, 同埋質素唔太差...隔左幾年,我今晚同家人再去食, 果然質素無咩點變, 價錢都唔叫加得好勁啊!【各款自選米線】HK$30起 有20款以上食材選擇, 加HK$1更可食到麻辣/煳辣/酸辣湯底, 而且仲可以自選唔同程度既辣...套餐加HK$7跟冷熱飲品【過橋米線】HK$51 如果有選擇困難症或者大食既朋友就可以食呢個超抵米線, 食材包括豬肉, 牛肉, 雞肉, 腩肉, 火腿, 豬膶, 牛丸, 墨丸, 魚蛋, 乍醬, 腐皮, 豆卜, 生菜, 酸菜, 芽菜, 韭菜, 竹笙! 大大碗,保證係食得飽! 今次我食左2小辣, 食到我流哂鼻水~ (其實我想知係咪真係有人食到特辣呢)【湖南土匪雞翼(5隻)】HK$30 呢款土匪雞翼係譚仔Fans推介我必食, 雖然唔係話好脆, 但外皮既黑椒食落係幾香, 而且內裡都仲有肉汁, 價錢都算合理~ 【蒜泥白肉(細)】HK$24 初初睇佢既色好似好辣, 但食落又唔辣得過我既2小辣米線, 夾住蒜蓉食, 的確係幾惹味【皮蛋(尖椒)】HK$20 唔好諗住我對皮蛋冇咩要求啊, 我係中意食少少流心既皮蛋, 呢度竟然有!!(定係咁岩?!)

【各款自選米線】
HK$30起

【過橋米線】HK$51

【湖南土匪雞翼(5隻)】HK$30

【蒜泥白肉(細)】HK$24

【皮蛋(尖椒)】HK$20

唔好諗住我對皮蛋冇咩要求啊, 我係中意食少少流心既皮蛋, 呢度竟然有!!(定係咁岩?!)尖椒辣辣地, 夾住一齊食, 味道比起送粥更加夾!!