2014-10-16 1889 瀏覽
平日晚上6:00pm 黎到, 由於7pm就收鋪, 所以人流很少.有8款bagel, 10幾款cream cheese, 我揀左好耐. 最終都係問問店員邊走受歡迎而決定.諗住試少少, 所以冇考慮bago sandwichs, 先試試基本的bagel + cream cheese. - E set ($29) :blueberry bagel (+$3) + honey walnut cream cheese + strawberry 'n' mango tea :bagel內有好多藍莓粒, 所以加錢係正常, 食到藍莓酸甜味. bagel 烘熱左,  口感帶煙韌, 好扎實又飽肚, 所以一個已經岩岩好.本身個包雖然有藍莓味, 但味道唔夠豐富, 又乾同韌, 但配埋cream cheese 就唔同哂, 變得易入口又帶甜甜既軟滑cream cheese. 我期待咸味cream cheese都一樣甘好味. 下次要試試.strawberry 'n' mango 茶, 用的是twinings, 而且用大杯沖, 夠哂飲.

- E set ($29) :

blueberry bagel honey walnut
題外話/補充資料: 洗手間好乾淨, 店員有禮又nice.
2014-10-15
blueberry bagel honey walnut
  • blueberry bagel + honey walnut