2K
2016-05-19 238 瀏覽
都有十幾年無黎食野,內外裝修都無咩點變,但係感覺非常污糟,衛生情況極惡劣﹗地下多垃圾又濕又潺,到底咩黎架,好驚呀﹗張枱黐笠笠,餐具起晒漬又油淋淋,唔該比另一把刀我啦。小插曲,係大家耐心等候食物既時候,嘩﹗有同事大叫,嚇死人咩﹗大強呀!8 個人一齊彈起身!有巨曱甴呀﹗有翼既大曱甴呀!爬左去我地枱底,搞到我地成個 lunch 都忐忑不安。救命 ﹗相都唔記得影底添 ﹗海南雞例牌,三格調味碟只裝左兩格,薑蓉及甜酸醋,係咪漏左黑豉油呀?定無晒呀?menu 寫住係馳名海南雞,信您啦。雞肉又乾又鞋又無味,薄薄雞皮但靭到似橡膠。鐵板黑椒牛柳 5 成熟配意粉,最初想食 T-骨扒架,又無。港式鐵板牛唔食太生喇,熱騰騰送到,淋上黑椒汁咋咋聲好有氣氛,夠晒 high!煎到外層香口微脆,質感乸到軟棉棉無筋又無渣,滑嘟嘟沾上大量甜甜黑椒汁,港味都的可口。全熟意粉質地都還可以,不算粉亦不算過熟,但係無味既?紅色只係顏色黎架乍,而且凍冰冰,淋上微暖黑椒汁都無補於事。羅宋湯,main course 上左個湯先到,甜甜稀稀的雜菜湯,大路茄味濃,洒點胡椒粉合格。公司政策展覽前後一星期唔比攞大假?都痴筋,火都黎!點都要出出去

公司政策展覽前後一星期唔比攞大假?都痴筋,火都黎!點都要出出去食 lunch,食辣野減壓﹗一班同事原諗住去食辣雞煲,點知遲去一步無位。

最搞笑個操不純正廣東話既女侍應只講一句 8 個無位喎,就走左去無理我地。即係叫我地等位還是叫我地走呢?唔希罕我地生意無所謂,閃!
海南雞例牌
海南雞例牌