打敗仗,呢幾日暴食零食太過份,琴晚又宵夜食左兩大包朱古力同朱古力百力滋可能太放肆了我的增肥生活,攪到今日嚴重喉嚨痛tim死火!!仲想想地暈!無奈又起了喉嚨痛到爆炸,咁就當然要食下雪糕,等個喉嚨舒服下啦!於是順便當試新ya!樣子實在係太可愛了,即刻覺得開心啲!芒果味麥旋風,雪糕刺牛牛公司的產品,預料之中既味道,無乜特別,不過入面有正常麥旋風有既朱古力餅粒同碎,即刻好食好多,唔單調,食時每啖脆脆的,完全無理到病情,唉!!!之前出過綠茶麥旋風,覺得最好食,雖然綠茶味無乜,但咁既價錢,全港最平啦!哈,今次又病,又準備請兩日假,大破財了,唉… 陰公豬!!!可以病少啲啲嗎?唔想再請病假了,病假好無聊,係家休息完訓完就無ya做,覺得好晒時間!假期要咁過,太難過了吧!!
可能太放肆了我的增肥生活,攪到今日嚴重喉嚨痛tim
死火!!仲想想地暈!

於是順便當試新ya!

樣子實在係太可愛了,即刻覺得開心啲!

2015-07-23
  • 麥旋風