2016-08-29 1504 瀏覽
餵食朋友多蘿蘿, 今次就同鍾意食放題朋友去左銅鑼灣滿屋擦餐勁既今日朋友生日,壽星要食有質素既放題,就揀左滿屋, 我地食第2輪, 一坐底,更係去揀飲品先, 呢個價錢汽水,特色飲料,啤酒任飲之前就坐底點野食, 刺身, 鹽燒牛舌,牛柳粒, 燒羊架,沙律....樣樣都試下...先上一大盤刺身, 成班朋友見到已經好心急咁對盤刺身動手了, 刺身都多款選擇,三文魚,牡丹蝦,帆立貝,螺肉,希靈魚,油甘魚...質素好好,好新鮮, 讚!讚!鹽燒牛舌同牛柳燒得剛剛好,特別推薦燒羊架同燒菠蘿,兩個字「超正」,不能錯過!整體黎講, 所有食物水準好平均,連雪糕都好有誠意!生日仲送海膽刺身,蛋糕同一大支清酒會想再去既日式放題,要保持水準喔!

先上一大盤刺身

生日仲送海膽刺身,蛋糕同一大支清酒

會想再去既日式放題,要保持水準喔!
2016-08-28
生日