大概7點去到都未算滿座, 唔駛等位就被安排入坐梳化位, 其實都唔係第一次食, 最抵一定係叫餐, 就係意粉配薄餅餐啦, 我地今次叫咗個餐再加一個飯, 2個小食, 最後加多2款甜品香辣魷魚圈意粉- 好惹味, 入口味道偏濃及少許咸, 魷魚圈爽口, 意粉比較硬身海鮮薄餅- 最鍾意食呢到既薄餅, 因為佢地係酥皮底, 食晒4件都唔算好膩, 餡料足, 有魷魚有蝦, 不錯酒煮蜆 - 味道不錯, 但蜆肉差唔多每粒都有沙煙三文魚- 好新鮮蕃茄海鮮燴飯- 味道真係一流, 個汁真係好多, 料亦都好足, 唯獨飯少咗啲, 好可惜飯係冇得跟餐, 餐只可以跟意粉類, 再加上呢到飯既種類真係好少, 記憶中好似唔多過3款餐湯- 並唔係一般既麵豉湯, 呢個湯比較清淡凍檸茶特飲香蕉朱古力味雪糕- 賣相不錯, 面層係朱古力味雪糕, 中層有啲啫喱, 底層係粟米脆片抹茶紅豆雪糕- 賣相不錯, 面層係抹茶雪糕, 隔離有一大粒紅豆蓉, 比較甜, 中層有抹茶啫喱, 因為味道偏甜, 所以飲杯綠茶可以沖淡味道
酒煮蜆 - 味道不錯, 但蜆肉差唔多每粒都有沙
煙三文魚- 好新鮮
餐湯- 並唔係一般既麵豉湯, 呢個湯比較清淡
凍檸茶
特飲