(非會員)
2011-04-07 3600 瀏覽
剛剛食飽, 我真係忍唔住要上黎講!環境同食物都乾淨, 醃料唔錯, 好香好好食!個燒烤爐兩人用好啲, 四人用真係好細(原諒小弟第一次咁樣燒烤)相片方面可以參考其他食評, 我唔重覆啦。每人會包一杯菊花茶, 往後每杯好似$6茶就可以添飲, 不過所有店員係唔會自動向你倒茶!起初第一次要求加茶, 侍應生遊黎遊去, 比左汽水另一枱都冇加水。咁我地自己講話佢記唔記得。跟住佢聽到就發我地脾氣話而家加囉, 冇話唔加之類食左五十分鐘我地要求換鐵板, 侍應話只可以換一次佢換走舊個塊鐵板, 唔係避開客人咁拎開, 完全係貼住圍住我咁拎走因為我地買左生日蛋糕, 要求佢比四隻碟同叉完全係"扔"落枱面比我地。自問我地要求佢地做乜都好有禮貌唔該前唔該後由坐低我地好奇問四人咁細個爐開始 對方既態度真係好差最後埋單, 朋友既老婆埋單(簽卡), 跟住就咁扔張卡同單係我朋友到!重要係我地傾傾下計先發現埋左單, 我去櫃台同老闆投訴, 個位服務一流既侍應一句sorry都冇講過。我好希望今晚係個別事件, 食物環境幾好, 但贈送一肚氣。呢間餐廳我地冇下次。
剛剛食飽, 我真係忍唔住要上黎講!
環境同食物都乾淨, 醃料唔錯, 好香好好食!
相片方面可以參考其他食評, 我唔重覆啦。

每人會包一杯菊花茶, 往後每杯好似$6
茶就可以添飲, 不過所有店員係唔會自動向你倒茶!

食左五十分鐘我地要求換鐵板, 侍應話只可以換一次

因為我地買左生日蛋糕, 要求佢比四隻碟同叉
完全係"扔"落枱面比我地。

自問我地要求佢地做乜都好有禮貌唔該前唔該後
由坐低我地好奇問四人咁細個爐開始 對方既態度真係好差

重要係我地傾傾下計先發現

我好希望今晚係個別事件, 食物環境幾好, 但贈送一肚氣。
呢間餐廳我地冇下次。
2011-04-07
生日