2015-10-09 646 瀏覽
味道環境服務衛生抵食等候時間0分鐘 (堂食)用餐日期2015-10-07是次消費每人約HK$35 (早餐)9OCT 15做得住,有原因凌晨4點先從機場返到屋企訓,晨早9點落街先來個茶記港式早餐。 西式早餐B,腸旦配牛油餐包,有驚喜,香腸是上等廚師腸外,四面煎得香脆,有BBQ烤焗賣相和效果,絕不是一般茶記求其煎兩下油淋淋上碟,太陽旦半生熟有流心效果,上碟依然是暖暖的,而且沒有附送大量的油,吃下有健康感覺。包是放涼了,卻依然軟熟,便宜茶記早餐總不能要求太過份吧。沙爹牛肉麵,沙爹牛肉好味,沙爹味醒晨沒有嗆喉,牛肉新鮮沒有疏打粉味,只是略為少了,只有4片,麵質爽口彈牙,吾夠訓可以渣住個溫暖的碗,食個香噴噴的沙爹牛肉麵,正! 吾夠訓吾叫奶茶,雖然呢度奶茶出晒名,都係叫杯健康D嘅可立克,可立克超滾,聞到麥芽可立克的香味,已經醒晒,不用落糖己經好好飲,吾會似一般茶記似水啖而無味,更不會超多可立克粉一舊舊沉晒底同埋死甜,成個早餐快落單快上菜,好味而且感覺健康,伙記除手腳快之外,我見他們會幫忙扶老街坊揾位坐低,抵讚

0分鐘 (堂食)

2015-10-07

是次消費

每人約HK$35 (早餐)

OCT 15

做得住,有原因