2015-07-25 882 瀏覽
我好鍾意抹茶ge味道。幾次經過鑽石山廣場shopping,都見到呢間抹茶館好多人排隊 。所以無入到佢食。直到今日入到去環境幾清新。地方又整潔 我同我男朋友入去。員工都好有笑容。坐底之後。有位S經理招呼我們。因為第一次入黎食。我們問經理有乜好介紹。佢推介左兩款烏冬兩款飯比我地揀,仲細心解釋入面有嘅材料 ^^最後我地揀咗卡邦尼汁烏冬&蒜香牛肉飯,味道雖然唔系話特別好味,但味道好香 ,推介得好好,S經理見我們差不多食完前菜,就問我地叫唔叫甜品,好細心啊 我想講呢個抹茶甜品超好味,抹茶雪糕加入新鮮香蕉一起吃感覺好fresh,仲有旁邊有兩粒抹茶朱古力食過返尋味 抹茶提拉米蘇,真系口感香滑,好濃芝士味,來到一定要試我很鍾意甜品,食得好甜,所以喱杯抹茶飲品,本身真係唔太甜,有少許苦,但茶味香,加上雪糕,味道就適中,啱唔鍾意太甜嘅人飲
。所以無入到佢食。直到今日入到去環境幾清新。地方又整潔
抹茶提拉米蘇,真系口感香滑,好濃芝士味
,來到一定要試

2015-07-17
  • 抹茶提拉米蘇,卡邦尼烏冬