2011-01-31 17 瀏覽
呢間味千拉麵ge食物味道唔算太好食或太難食,我唔多評論啦。我主要係想講...呢度D員工服務態度真係超差,奉勸大家唔好黎,尤其係趕時間果陣。今日我學校係斧山運動場搞sport day,lunch我就同兩個同學去鑽石山ge味千食。我去到叫左個味千拉麵,我兩個同學就叫左個唔知咩冷麵,同埋夾埋叫左三罐7up。味千拉麵大約5分鐘後黎到...速度都算ok啦...但等左10分鐘島,我兩個同學ge冷麵&3支7up仲未黎,我地就嗌唔該諗住催佢地。但我地嗌左好耐,嗌得越來越大聲,但d waiter居然扮聽唔到,冇人so我地。(d waiter全部好後生,做野勁hea)後來有個waiter黎到,我就同佢講我地趕住返學,叫佢快少少,跟住個waiter好似聽5到我地講野咁走左。又過左5分鐘,d野仲未到,我地又叫左個唔該好耐,有過waiter行埋黎,未聽完我地講乜就走左去,我地張桌完全被忽視。(真係超肯定d waither冇聽我地講野,麵就話要時間整,係雪櫉櫃拎幾罐7up又有幾難?)係我地入左舖頭20分鐘ge時候終於有個waiter肯so我地,d野食兩分鐘後黎到。我地狼吞虎咽,果刻我只想爆粗。點解佢地D服務態度可
呢間味千拉麵ge食物味道唔算太好食或太難食,我唔多評論啦。
我主要係想講...呢度D員工服務態度真係超差
,奉勸大家唔好黎,尤其係趕時間果陣

味千拉麵大約5分鐘後黎到...速度都算ok啦...
(d waiter全部好後生,做野勁hea)
跟住個waiter好似聽5到我地講野咁走左
又過左5分鐘,d野仲未到,我地又叫左個唔該好耐,
我地狼吞虎咽,果刻我只想爆粗。
點解佢地D服務態度可以O嘴到咁?
跟住我地狂跑番運動場先啱啱好趕得切唔遲到(我當時已不斷強調我地趕番學)

我發誓我永遠唔會再黎呢間味千!

(可惜服務個度冇得比負分)
2011-01-31