2015-10-02 6787 瀏覽
其實本人係第2次食Mr. steak, 之前食過銅鑼灣恆隆中心果間覺得一般, 今次朋友生日, 見有得食生蠔同和牛!價錢又ok, 就一於再食! 今次味道真係有意外驚喜!!!!一開始, 見太多人排生蠔就去左最後果個section食佢嘅熟食先,熬盤味道不過不失, 唔緊要我主張係食佢既和牛同鴨肝 和牛係即叫即燒, 燒得唔會太熟, 好好味 鴨肝入口即融 (好味到encore左幾次)呢度最正係每個時候都有師傅出黎整d special food當晚食左個片皮鴨, 本人覺得一般但係佢個心太軟係正, 入面嘅朱古力漿多到滿瀉! (甜品本人一般但好味到我都encore左2碟)重頭戲係佢嘅長腳蟹同生蠔,比我平時食過嘅其他buffet有鮮味!!朋友生日, 又有得即時寫生日名係甜品, 又有server唱埋生日歌, 都算有誠意!唯獨係魚生嘅size真係細得制, 仲細過舊叉燒!呢度係食物款式少左d, 但總括黎講, 呢個價錢有咁嘅食物質素! 我覺得相當唔錯
覺得一般, 今次朋友生日, 見有得食生蠔同和牛!
價錢又ok, 就一於再食! 今次味道真係有意外驚喜!!!!

熬盤味道不過不失, 唔緊要我主張係食佢既和牛同鴨肝
和牛係即叫即燒, 燒得唔會太熟, 好好味
 鴨肝入口即融 (好味到encore左幾次)
當晚食左個片皮鴨, 本人覺得一般

唯獨係魚生嘅size真係細得制, 仲細過舊叉燒!

2015-09-30
生日