2013-08-30 1756 瀏覽
用左Sogo白金咭送的生日晚餐優惠,可選擇於Sogo內3家餐廳的其中1家享用免費晚餐,睇完食評揀左呢間, 同行朋友要order$150元以上的食物。是晚星期六8:30 p.m. 都仲有8成full, 不用等候便入坐。生日晚餐優惠要左美國豬扒餐, 賣相冇乜特別所以費事影相, D 豬扒很少得三片, 其實可以算係豬肉乾 , 有豬肉乾既賣相同口感可惜冇佢既肉汁, 果然免費冇好野…… 唔怪得佢有得俾你加$ (~$1xx) upgrade 其他set 啦,另外叫左個鵝肝牛扒餐( ~$2xx), order 果時好期待, 一上台, 嘩!!!!!!鵝肝同牛扒都好正, 好香又夠熱, 味道交足貨,不過好細碟唔夠食囉 !沙律個汁太酸, 麵包就係普通一個麵包, 個湯 I Like, 因為多菜, 跟餐意粉得好少但味道唔掂所以都冇乜食.Upgrade 左一杯藍山咖啡, 另一杯就普通咖啡, 飲落覺得分別不大, 普通咖啡都已經OK好飲.佈置一般, service 一般.總括來說, 兩個餐兩個人食係唔飽的 (埋單一個餐~$350)下年如果再有生日優惠都寧願試其他2 間好過
2013-08-17
用餐優惠