招聘中
$17,000-$21,000
月薪 (面議)
$17,000-$21,000
月薪 (面議)
INNSIDE OUT係我同班FD都鍾意既BAR之一, 以前個個月都會搵個星期5黎呢到HAPPY HOUR. 可惜係自從佢搬左去南華會之後, 我地因為地方太遠就無再去食了.今日難得有個GATHERING大家都唔知去邊好, 一於就去下南華會啦. 我係天后搭的士上去, 少少塞車, $36; 行上去免費, 但夏天晚上都係過30度, 熱都熱死. 一去到話INDOOR無晒位, 得出面, 死火了, 好鬼熱, 但黎到咁遠咁理由轉場ge, 只好座底.黎個KIRIN BEER先, 佢既特點係上面有啤酒冰, 飲落去夠晒CHILL! 即刻無咁熱!根住SALMON PIZZA黎到, 細細一塊, 一口食晒, SALMON新鮮, PIZZA底夠脆, WHAT MORE CAN YOU ASK FOR?SEAFOOD PASTA好SPICY, 愈食愈熱! 頂唔順啦! 好在INDOOR有人走左, 即刻轉場入室內, 有AIRCON係唔同D, 胃大都番番黎!再叫一ROUND, CHEESSY FRIES, CHESSE夠多, 點埋佢個SAUCE真係一流啊! 佢既FRIES係粗粗果隻, 我個人比較LIKE幼D果隻呢.叫左個

叫左個SALAD, 無咩特別, 為左懶健康用, 內心希望可以中和番我地飲左既咁多啤酒 XD
BUCKET OF WINGS又係INNSIDE OUT既名物, SPICY得黎點個MAYO中和番, 雞皮脆卜卜, 好正! 不往我地咁遠上黎食.
室外有樣好就係夠QUIET, 吹水岩岩好. WINTER黎就岩晒! 室內MUSIC嘈少少. 有景可望下面足球場, 可惜無比賽呢.
SERVICE同FOOD都同以前一樣!

要講我係香港最愛既BAR, 一定係INNSIDE OUT啦! 不過呢..可唔可以搬番去新寧啊…

題外話/補充資料: 拎位座底前WAITER要我地先出示會員証
2015-06-19