2012-08-04 3579 瀏覽
聞名已久嘅COVA甜品咁耐以嚟都未試過,呢個Saturday同咗兩個朋友一齊試試個Tea Buffet..Tea Buffet時間於下午3點至5點半,由於不設訂座,所以2點半已經嚟到登記..未到3點都已經安排入座.. 入到去個環境好High Class 同好Grand.. Service好好..奶凍, Tiramisu, Cheesecake, finger sandwiches.. 甜點同鹹點都好正Tea Buffet包兩杯飲品,一開頭會包一杯Juice,差唔多食完會包多杯Tea / Coffee我自己飲咗Mocha,但略嫌杯飲品唔夠熱.. 只係暖暖地.. Overall,同朋友想過一個relaxing afternoon或者傾下偈,Cova都係一個唔錯嘅選擇!

三文魚三文治
題外話/補充資料: 由於出面嘅甜品無Name Tag,所以全部都唔知叫咩名....................
2012-07-28
三文魚三文治