Cova tea buffet 初體驗恨左好耐終於可以係年尾放大假試到, 一坐低侍應就問我地要咩juice, 有西柚, 菠蘿, 蕃茄汁的選擇. 我地最近那張放滿咸點和甜點的長枱, 咸點有pizza, 肉桂酥, 三文魚/ 蝦sandwich等等, 好味~但當然不及他們的cake精彩! 有過10款cake 如tiramisu, mango cheese cake, jam tart, sponge cake, crème brulee, 全部全部都好正! 對於我這個甜魔真係一大享受! 我吃了有10件cake之多~~~~ 加埋杯coffe真係perfect!!! 食物供應充足, 不停refill~ 唔錯唔錯. 不過成個場full的關係, 都幾嘈!
2011-12-30