2014-11-17 5185 瀏覽
放工約了友人去銅鑼灣, 去一個日牌服飾開倉, 但款式實在太舊, 而且減了的價錢不便宜, 寧願買些沒牌子的新款好過了, 之後去brunch club食晚餐。 門口好靚啊egg benedict今次不揀煙三文魚, 選了磨菇、辣肉腸及洋葱配搭幾清新, 蛋都好流心, 好味另一邊有沙律菜, 及薯餅, 好豐富啊6pm 至 9pm happy hour買一送一但原來限了同款飲品, 我們叫了mojito, 味道偏淡, 好多冰Brunch club salad被"salad"的名欺騙了, 雖說是沙律, 但很多的肉類, 本人不太喜歡, 因為我是草食性動物來, 特別這些加工肉類, 很不健康啊。這邊有煙三文魚、巴拿馬火腿、另一種火腿。另一邊有烤煙肉、好大塊雞扒。中間有一塊包, 上面似是重口味的芝士中間有一堆菜, 旁邊有酸瓜, 沙律醬因為枱與枱之間幾近, 隔離幾個女仔好嘈, 間中都有被干擾到。埋單每人$160
門口好靚啊
egg benedict
今次不揀煙三文魚, 選了磨菇、辣肉腸及洋葱
配搭幾清新, 蛋都好流心, 好味
另一邊有沙律菜, 及薯餅, 好豐富啊
6pm 至 9pm happy hour買一送一
Brunch club salad

這邊有煙三文魚、巴拿馬火腿、另一種火腿。
另一邊有烤煙肉、好大塊雞扒。

中間有一塊包, 上面似是重口味的芝士

中間有一堆菜, 旁邊有酸瓜, 沙律醬

埋單每人$160

2014-06-07