2014-10-11 4278 瀏覽
今次又係MOMO同好友的吹水之夜~由於大家都在港島區上班╴放工難得揀左最多人聚集既CWB!!雖然超級大雨!!但無損我地難得約成~所以最後都決定照去!雖說是CWB╴路痴既我睇地圖見到0係TIMESQUARE,幸好之前公司開既餐廳就在附近,所以都叫認得下D路~~嘰嘰~由於BOOK左位,所以立即就安排到,8點左右的繁忙時間,雖然門外沒有人等候,但場內已爆滿~~一坐低即刻睇MENU,落左ORDER先開始BILIBALA~~唔係有排都唔駛開飯LU~當然矩有set dinner for 2,但好友話無佢想食既野,所以揀左散叫~~食物上得算快~呢個係⋯(其實真係唔太記得D名/食左D咩,下次會MARK低OR食完快D上黎同大家SHARE~~^^"請見諒)被友人話我次次都一定要食草(笑)所以叫SALAD是常識嘛~~SALAD上都有半熟蛋~~yummyyummy~~~加上有點似凱撒沙律的sauce,本人就十分喜歡~再來又是有蛋在上面~~要爆quota了喇~~友人雖然一開始十分喜歡~話自己一定食得哂,唔哂野~但最後當然都係淨左啦~~~WAKAKKA~賣相就一流~十分吸引味道就⋯蛋味欠奉⋯雖然流質做得不錯~但建
今次又係MOMO同好友的吹水之夜~
由於大家都在港島區上班╴放工難得揀左最多人聚集既CWB!!
雖然超級大雨!!但無損我地難得約成~所以最後都決定照去!
食物上得算快~
SALAD上都有半熟蛋~~yummyyummy~~~
加上有點似凱撒沙律的sauce,本人就十分喜歡~
豚肉沙律
再來又是有蛋在上面~~要爆quota了喇~~
賣相就一流~十分吸引
味道就⋯蛋味欠奉⋯雖然流質做得不錯~但建議可以轉入蛋味較濃的來貨~~(SORRY~職業病)
『很流耶~~』
又是最愛的意大利飯~~
這個看起來份量唔大,但兩個女孩子,(友人都唔算細食)都食唔哂~應該真係流心蛋所致吧~~><
本身由人想食個BURGER~都打消左了~
[推介] 意大利飯
意大利飯
總括來就是值得一試的!4粒星!(5粒為最推介!)
而下次都會再來~下次一定要試到個BURGER (份量好似MEGA BURGER咁~~大)!!
以上~謝謝收看~!

2014-08-08
豚肉沙律