2016-10-25 252 瀏覽
難得同老婆都收早就約埋一齊食完飯先返屋企,地點就相約咗就腳嘅銅鑼灣區,喺時代廣場會合後就上去搵嘢食,可能晚市黃金時間嘅關係,想食嘅幾間食肆都要排隊,老婆唔想等於是就喺時代廣場附近睇下有咩好食,突然醒起早幾日同事話耀華街有間蠔吧做推廣啲生蠔好抵食,就把心一橫行過去睇下⋯點知都係冇位,見老婆唔想再行就問個職員呢條街仲有咩好食,佢就介紹咗Barg比我地。上到去見裝修都算唔錯,心想應該唔會太差⋯⋯結果不出所料,我個人覺得比同區我食過嘅食肆當中算係中上,老婆覺得男經理服務非常細心,仲幫我地揀咗一支佢好鐘意嘅白酒,叫我寫食評讚揚下(心諗可能係男經理靚仔),下次必定會再幫襯!
波菜沙律
2016-10-25
  • 蝦多士,帶子意大利飯,肉眼扒