2015-04-22 2695 瀏覽
一個食評既可信性同客觀值就非常重要坊間亦有吾小餐廳會請人寫鱔稿我自己就親身食過 發現冇呢度寫得咁好咁正虎蝦兩隻有送 野飲包一杯都係堅 而刺身一坐底送果盤就靚 追加果d就差到喊帶子仲細過福建炒飯入面果d 甜蝦仲細過蝦米三文魚又懶得飛埋面頭果d灰黑色既野牛肉果d其實冇呢度影得咁靚仔 普普通通豬肉雞肉都吾錯  羊架就薄身 吾係厚肉不過海鮮呢度真係完全吾得 青口用藍殻 但太細 冇乜肉食 我情願你用翻紐西蘭半殻青口好過 起碼大隻d 蝦就俾冇頭既 細細隻咁 有原隻就very good 所海鮮叫左一次已經冇叫其他蟹子沙律吾夠沙律醬 撈吾曬所有青瓜絲天婦羅先omg 食得出係新鮮炸 但個炸漿吾得 炸完出黎吾脆 林pepe咁 成口油食雪糕又係搞笑 好啦 last order既時候問我食乜味 咁我聽到有綠茶咪叫 然後食食下無神神有人放低2碟雪到好硬既綠茶雪糕(唔係散裝,用碟上) 我心諗唔係M字頭散裝咩好彩我心情靚 女朋友都話算 就唔搞事照食 因為果陣我都仲燒緊 爐上面又有野食你又黎雪糕仲要係就咁畢出黎果d 唔溶就奇啦 姐係你想我即刻食定溶左比我同你換先 搞到我食完雪糕已經食唔落爐上面既野lol整體黎講 肉類
一個食評既可信性同客觀值就非常重要

三文魚又懶得飛埋面頭果d灰黑色既野

牛肉果d其實冇呢度影得咁靚仔 普普通通
豬肉雞肉都吾錯  羊架就薄身 吾係厚肉

其他蟹子沙律吾夠沙律醬 撈吾曬所有青瓜絲

整體黎講 肉類最得  其他海鮮刺身壽司炸物,...就吾得  要檢討下 如果其他係hea做不如專心d做好肉類 既然你又要做埋其他 好心就做翻好 吾好求求其其

冇呢度影得咁靚囉其實
人地個盛合勁大碟 我就細碟