2014-10-17 3230 瀏覽
之前都見有團購,但當我想食既時候竟然冇=.=SO SAD..不過唔緊要!!照食可也~食日式燒烤最正一定就係肉類啦,係呢到推介下最正係安格司牛,肥牛,一口牛是和牛入口即溶,牛舌都係好入味,安格司上肩,內肩都係必食既,最正就係唔會太多油又唔會太肥,五花肉,豚頸肉肉質都好好,雞肉,雞胸肉,腸仔同雞翼都會切開左一半,所以燒既時候都好易熟到依加上去食佢會送你一碟大蝦同汽水,話明送其實都冇咩希望,但叫得大蝦又真係幾大,都幾多肉,呢到LIKE一LIKE先食完D正餐都差唔多到尾場尾場有小小普通既寿司同刺身併盤,甜品當然是 Haagen Dazs 雪糕,刺身不錯冰感十足,雪糕唔係話太好食之後坐多一陣就走了成個過程都有一個鍾多D,衰就衰在升降機真係好細,上洛唔方便

食完D正餐都差唔多到尾場
之後坐多一陣就走了
成個過程都有一個鍾多D,衰就衰在升降機真係好細,上洛唔方便
2014-10-16