好快就已經黎第二次 今次就食D比較平D同埋清新D既今次就簡左呢個番茄沙律,可能平時比我既感覺任飲任食既野通常都唔會太好個品質但呢到真係唔同 好多野都有喜出望外既感覺,由其係D好普通既野反而會令你覺得好食,呢個番茄沙律真係又甜又鮮 餐前食的確真係唔錯 唔洗講啦 我先一人一個先啦我只能講三文魚壽司特別好食,入口有小小鮮味先,之後咬多幾口就花花到之後就溶左,點解我會食到有鮮味!?因為佢呢到好小會有調味料比到你,而我都好支持呢種方法,我平時食野都唔會加太多調味料,因為會影響左食物既真正口味,BTW如果有燒三文魚壽司我諗仲正,一定入口即溶@@之後都係叫返普通既五花肉,同安格司,唔洗講 呢D必叫既真係可能我連早餐都未食,所以呢一餐都係特別好味呢間真係算又平又好味既一間野 地方大唔洗等位 幾好~
好快就已經黎第二次 今次就食D比較平D同埋清新D既
番茄沙律
什錦壽司
之後都係叫返普通既五花肉,同安格司,唔洗講 呢D必叫既真係
可能我連早餐都未食,所以呢一餐都係特別好味
呢間真係算又平又好味既一間野 地方大唔洗等位 幾好~

2014-10-15
番茄沙律