2010-06-03 7 瀏覽
見咁多好評, 呢間一路都想試, 昨天正搵去邊度食時諗不如試呢間啦就book位啦, 6點多到了連埋我地得兩枱有人, 但其他的枱都reserved啦, 慢慢d人到了, 昨天是平日同落雨天, 我地食食下都已full house啦, 好勁架啦 我地見一隻細蟹都250, 都嚇左一跳呀, 咁貴........................................., 咁我地就叫左個set啦, 四百幾, 有: 胡椒蟹, 一上枱, 好香呀, 一食好好食呀, 唔太辣, 少少似青咖喱味, 個汁好正, 個煲夠熱, 可以keep住溫度, 值得一試 油鹽水浸蜆, 好大碗呀, 好多蜆, 湯底有d胡椒味, 唔錯呀, 呢個湯辣過個蟹 菜心炒牛肉, 一般啦, 牛肉有d un 兩碗翅, 唔錯, 好多翅, 湯底又好, 食左唔覺口渴 可樂, 忌廉, 呢兩支汽水可以減少辣既感覺, 必備 埋單, 四百幾, 無加一, 只計茶錢同花生下次會試其他野, 唔叫餐啦

, 咁我地就叫左個set啦, 四百幾, 有:

胡椒蟹, 一上枱, 好香呀

菜心炒牛肉, 一般啦, 牛肉有d un

兩碗翅, 唔錯, 好多翅, 湯底又好, 食左唔覺口渴

可樂, 忌廉, 呢兩支汽水可以減少辣既感覺, 必備

埋單, 四百幾, 無加一, 只計茶錢同花生

下次會試其他野, 唔叫餐啦
  • 胡椒蟹