2012-12-31 1523 瀏覽
同朋友食飯, 朋友早咗到, 先叫頭盤食住等椒鹽豆腐 good, 香脆熱辣! 椒鹽九肚魚都幾 good, 炸得好香, 魚依然好淋, 係 not bad 的~ 但服務態度真係差得緊要.. 叫罐酒啤三吹四請先黎, 唔幫我斟都算數.. 酒黎到竟然唔叫都冇玻璃杯... 難道就咁用罐飲? 十個珍 amongst others, we have ordered the following香酥肉排炸就炸得幾香, 但其中一舊骨離奇地比較其他為深色, 疑似返炸, 我朋友不滿, 問問 waitress佢竟然話: "係咁架喎, 梗係有深淺" 如果係講道理既人 我可以理解, 但佢態度真係.. FINE 我地繼續 籠仔蒸班塊班塊蒸左唔太滑, 感覺上有點 overcooked, 雖然有 d 甜豉油氈底, 不過都係 dry, 麻麻地 頭抽雞半隻算幾好食, 雞肉嫩, 唔鞋, 頭抽好濃郁, 雖然有一兩舊幾肥, 整題都唔算肥, 幾唔錯 火局西米布甸趕收工之作, 當時未夠 10:00pm, 個西米布甸竟然個心只係少少暖, 味道過甜, 誠意嚮邊? 除左埋單外, 加水, 追單, 服務員都好少理, 望住我舉手 - 唔
同朋友食飯, 朋友早咗到, 先叫頭盤食住等

椒鹽豆腐 good, 香脆熱辣!

酒黎到竟然唔叫都冇玻璃杯... 難道就咁用罐飲?
十個珍

香酥肉排

佢竟然話: "係咁架喎, 梗係有深淺"

如果係講道理既人 我可以理解, 但佢態度真係..

FINE 我地繼續

籠仔蒸班塊

頭抽雞半隻

火局西米布甸

除左埋單外, 加水, 追單, 服務員都好少理, 望住我舉手 - 唔係佢 area 居然可以當睇唔倒?

換著係令一間酒樓服務同食物質素咁差我都未必會咁 surprised, 但係.. 算喇, 講完 editor 實唔批.. lol
香酥肉排
dry