2015-04-23 3975 瀏覽
朋友生日 見到依間有醬油蟹就決定黎試試醬油蟹確實不錯 配埋紫菜同白飯 $288 少少貴..但試1次都ok另外點左個2-3人既燒烤餐 味道一般 無驚喜 比其他打住正宗韓燒燒烤既比較遜色有洋蔥 蘿白 生菜等等比你包住黎食... 但係refill吾到, 因為d waiters 係唔會理你...無論做咩都嘛話「等陣」雖然有蛋糕 但朋友都想試下d冰品 就叫左個綠茶紅豆 唔太甜 岩岩好 d冰又唔易融 慢慢食都無問題比起野食 更想提一提佢地既服務態度 因為真係太惡劣!嬲到第一次要打上黎!在場既服務員唔少 但好多望都都扮望唔到 直行直過 全程只見到有一個服務員不停走黎走去幫客人-- 用餐完畢 就同其中一位服務員講可以上生日蛋糕啦 佢確定左係我地個蛋糕後 就直接放上我地枱 然後馬上行開左-- 果一刻感覺好差 但唔想掃朋友興 唯有繼續....點知切蛋糕果刻 發現播緊既音樂轉左係生日歌 真係百思不得其解 望一望 發現原來係另一枱有客人生日!服務員點左蠟燭拎緊個蛋糕出去!原來佢地係有服務 但點解我地無呢?我朋友都生日 點解可以相差甘多呢? 隔離枱有位員工埋緊數 忍吾住問佢 點解可以相差到甘 但佢既回應實在要用
朋友生日 見到依間有醬油蟹就決定黎試試

點知切蛋糕果刻 發現播緊既音樂轉左係生日歌

隔離枱有位員工埋緊數 忍吾住問佢 點解可以相差到甘 但佢既回應實在要用「世界級」形容!佢表示平時員工都係「直接」放蛋糕上枱 無特別服務 而「生日歌是人客自己準備」而佢地「只負責播」。佢仲唔友善甘反問我地 需唔需要幫我地再次拎個蛋糕出黎、播歌! 聽完除左驚訝、不滿 已經無第二個字形容到我地既心情......服務態度差到甘既餐廳真係唔會再黎第二次!又或者佢地無諗住客人會黎第二次啦........
2015-04-16
生日