2015-08-21 11538 瀏覽
早排同三個fd係銅鑼灣買衫,行到二期附近我個fd拍一拍我叫我睇下前面,一抬頭就見到有兩個好大既吹氣公仔係前面,心諗搞咩牙,咪行左過去睇下,見到公仔附近有人派緊傳單,傳單上面寫住滿屋。我個fd就話橫掂都未諗到夜晚食咩,不如試下呢間啦。上到去,見到入面好多人,心諗唔會冇位掛,好彩問完佢話有位,跟住就帶左我地入去。入面既裝修都幾ok,d位又唔細,坐得幾舒服。一睇個menu,發現佢地有好多唔同款式既野食,淨係壽司都有十幾廿款。咁坐低第一時間梗係食刺身先啦,d刺身又真係好得wo,叫既三文魚全部都係腩位,帶子又新鮮,d甜蝦又冇霉味,好食。xd熟食都完全唔差,最鍾意係食炸既芝麻雞翼同埋芝士年糕,d炸野唔會話送到黎就已經凍晒,好明顯係即叫即炸既。飲品種類又多,唔會淨係得汽水,咁就可以食多d野xd除左野食好食之外,d員工既招呼都做得好好,好有禮貌,每次叫人都好快有人應,收吉碟又收得密wo,而且揾佢地追野食都第一時間幫我地去跟,咁既服務真係好過出面好多放題。到最尾仲有一人一杯雪糕做飯後甜品,正牙。所以我地幾個fd都話下一次都會再黎呢度食放題。
到最尾仲有一人一杯雪糕做飯後甜品,正牙。
所以我地幾個fd都話下一次都會再黎呢度食放題
2015-08-12