2015-06-27 6253 瀏覽
是日係父親節既節夕,當然bk定位食放題啦。一黎到6點就準時入得,抱住小朋友既我當然感到舒服。我地被安排都一張8人既卡位坐,岩哂我一家大細,隔黎仲要係落地玻璃窗,可惜得街景睇,好喇入番正題先。原來依度既飲品已經轉左做自助式。一出到去果然有驚喜,果汁先生都有👍🏼真係夠㧵本。。。先講講食物先. 主打緊係剌身啦。甜蝦仍然係我至愛既有頭蝦,三文魚更加無得彈呀,厚切,仲有出奇既腩位,岩哂我依d勁中意三文魚既人,不過榮螺就切得比較少,而北寄貝切成條狀,有d失望。好彩依度係任食姐。 壽司,飯好細粒,酸度都岩岩好。仲要有黑松露牡丹蝦同呑拿魚腩。 燒物方面,我就覺得個一口腸ok.一個order有種口昧,特別。但d燒雞翼就有d失望,又乾又諧 天婦羅d粉都夠既,又唔會太厚,特別係個秋葵蝦,喺外邊都未試過👍 一品料理無左個蟹足,得番個龍蝦粥,不過都值得一試既,小朋友要食粥無計,都幾有龍蝦味,d粥都好綿。 甜品都有好多款,細細杯唔易飽。臨尾仲有杯dreyers .雖然無左haagendaz不過都值回票價既。 臨走嗰條龍長到無影呀,早知就早d走啦,等𨋢都等左我3個字
是日係父親節既節夕,當然bk定位食放題啦。
一黎到6點就準時入得,抱住小朋友既我當然感到舒服。
先講講食物先.

臨走嗰條龍長到無影呀,早知就早d走啦,等𨋢都等左我3個字