2015-03-03 5635 瀏覽
細佬常常推薦滿屋呢間放題,所以諗住同老公去試試,順便提早慶祝情人節。一去到因為有訂位,很快便有人帶我們進去卡位坐低,入到去才發現原來地方都幾大,同埋都好多人食。老公一坐低就馬上畫左好多刺物、熱食。原本以為咁多人會好耐先有野食啦,所以我都叫老公一次叫多點野食,唔想等太久才有野食MA~等左一陣就已經有幾個員工囉住個大盤,將好多細碟的熱食及一盤大大的刺身放下,細仔見到時還誇張地O左嘴講:嘩.... 三文魚刺身及蝦刺身都幾好食,細仔同老公不一會兒就把那放滿刺身的盤清曬=='''。最值得推薦係佢地的串燒同甜品,我們食左好多串牛舌及豚肉同埋好多杯甜品(焦糖布甸)=V=帶住細仔最煩的係佢成日都食到周圍都係,而且成日跳來跳去,搞到需要成日叫果度的員工幫忙囉紙巾呀,水呀,而且要常常叫佢地收左食左的碟,唔係的話會被細仔弄到一地都係,幸好果度的員工不嫌我們煩,不停幫助我們收左D碟。值得再試,下次叫埋細佬同佢女友一起再食多次先~~=V=

值得再試,下次叫埋細佬同佢女友一起再食多次先~~=V=

2015-02-11
情人節