2014-01-24 2749 瀏覽
呢間沙嗲王最正就係唔駛等位, 食物 ok, 價錢又合理... 講真, 銅鑼灣食晏 $50 樓下真係唔太多選擇. 不過呢度最差果樣係... "慢", 落 order 慢, 上菜慢, 連埋單都慢, 我地就覺得佢人手不足囉, 都唔知係慳錢定係請唔倒人呢.沙嗲王最近整左張 soda 卡優惠, 都幾得意. 話說今日有朋友未攞呢張卡, 我地咪叫佢快 d 出去玩下囉, 話晒迎新優惠都有份甜品丫. 點知朋友返黎話佢開完卡之後即有個免費食軟殼蟹優惠, 仲要係連續成個月添 今日食左最平果個白咖哩豬扒飯餐, 味道中規中距, 係覺得塊扒多左少少油, 不過都仲可以接受. 不過呢個食感覺真係單調左 d, 如果可以加多些少配菜會加好.我地梗係即刻用左佢啦, 飲飽食醉到埋單果陣, 服務員先知原來部 soda  short 左, 出錯優惠咁話喎, 好在今次都照 free 俾我地, 著數晒, haha!  另外一提, 本來個迎新優惠係有雪糕甜品的, 但係落單果時服務員話冇貨, 雖然掃興, 不過都冇法子啦. 估唔倒我地臨走前, 個服務員走過來同我地講有貨到, 可以幫我地落返. 難得佢咁有交帶, 會記住客人 d 要求,

另外一提, 本來個迎新優惠係有雪糕甜品的, 但係落單果時服務員話冇貨, 雖然掃興, 不過都冇法子啦. 估唔倒我地臨走前, 個服務員走過來同我地講有貨到, 可以幫我地落返. 難得佢咁有交帶, 會記住客人 d 要求, 真係值得一讚.

2014-01-21