2016-06-21 2083 瀏覽
今日星期六,又係擦餐勁既日子,不過夜晚又係周圍full bking既日子,係周圍亂walk in之際,咁岩比我地搵到間岩岩有個空位既餐廳,點知食物品質真係冇得輸 餐廳一入去裝修唔錯,全黑顯落簡潔有waiter係韓國人,有時要用英文溝通,不過好有禮貌 我地一坐底已經拍板揀左辣味SIOYAKKI,傳統既韓國美食哩度都跟足韓國燒烤既擺設,會提供凍水,辣泡菜、辣蘿蔔絲、辣魷魚做伴菜,亦有提供蒜粒同任供應生菜同雜菜絲加上韓醬for包燒肉食,真心好地道主菜一上就係咁既樣既,有專人幫手燒當燒到咁上下就會放調左味既菜絲混和燒,勁香 之前慣常做法,將燒肉放上生菜後,我任意放上泡菜辣醬同埋蒜粒包住成舊放入口,爽到一個點我勁中意食辣野所以真心好惹味,不過應誼因為正宗韓國餐廳,辣度可能都偏辣,平時冇食開辣既可能要注意下,或者學我地去嗌冷麵年糕癖下辣味總括離講,值得推介

餐廳一入去裝修唔錯,全黑顯落簡潔

waiter係韓國人,有時要用英文溝通,不過好有禮貌

我地一坐底已經拍板揀左辣味SIOYAKKI,傳統既韓國美食

主菜一上就係咁既樣既,有專人幫手燒
SIOYAKKI
當燒到咁上下就會放調左味既菜絲混和燒,勁香
SIOYAKKI()

總括離講,值得推介
2016-06-18