係皇室堡搵飯食,上到4樓,x壽司同和民都要等位。由於肚餓中,所以邊間有位就食邊間。本身都唔係和民既fans, 耐唔時先食一次半次。但今次再黎,望極個餐牌好似都唔係好多款野食,印象中以前係好多款式野食既。可能多左d 串燒啦,但如果食串燒我就唔揀係度食啦..........牛肉窩加左烏冬,仲有兩隻雞蛋壽喜燒湯底味不錯,入面都係有菜,粉絲,豆腐,菇,大蔥。牛肉份量都好足,係肥左少少呢個卷物初初黎既第一碟d 米係唔熟既,硬硬的,米芯熟唔透。初初以為係因為火灸過既關係,但再食多舊之後就確定係唔熟。其實都幾難整壽司d 飯係唔熟既第二碟黎d 飯係微暖既,入面包住黃蘿蔔絲同青瓜絲,味道普普通通。由於都無咩野想食,食完呢兩樣野就算了,感覺上唔係好抵食。

壽喜燒牛肉窩

牛肉窩加左烏冬,仲有兩隻雞蛋

鰻魚壽司卷

由於都無咩野想食,食完呢兩樣野就算了,感覺上唔係好抵食。
2015-10-20
壽喜燒牛肉窩