2015-06-05 4539 瀏覽
臨時臨急無通知情況下要係銅鑼灣搵間平靚正日本餐廳。仲唔嗱嗱臨上OPENRICE 搵。見尼間食評唔差就即刻訂位。原本訂6位 點知最後尼左7位。待應都好快咁安排左2張4人枱泊埋俾我地 仲多左一個位放野 坐得好舒服一開始先點了2支KIRIN 啤一啤佢等壽星女開心下先之後食物都好快上枱。雜錦天婦羅有啲面漿炸左把扇出尼味道唔錯 食落唔食太厚粉炸蝦都有蝦鮮味豆腐海膽冷冷的滑豆腐配上新鮮十足的海膽 一齊放入口 剎那間口中充滿了幸褔感雞泡魚乾人人都估唔到係乜 淨係覺得好食 最後我話係雞泡魚 佢地先~ WOW~~冬菇串普通 只係我必吃串燒之一蟹籽沙律OK 普通 煙肉荔枝串我又係無講到係乜 大家係咁估中間係乜唯有壽星女知道入面係荔枝 荔枝香味同甜味配咸咸的煙肉 互相平衝非常夾雜錦魚生 3-4人份 叫左2份劍魚腩好好食好厚 其他刺身都鮮味十足燒雞丸成個波都係用雞肉搓成 雞味十足爽口餃子雞翼大家都覺得普通厚燒玉子OK 又係我日本餐廳必叫ITEM之一麵醬茄子麵豉醬加茄子 好夾泡菜豬肉鍋 (4人份)我原本以為有個鑪係下面 所以烏冬分開叫點知唔係 我即刻同待廳講 叫烏冬 但都因為多單要等最後個鍋有少少凍 先可以同烏
臨時臨急無通知情況下要係銅鑼灣搵間平靚正日本餐廳。
仲唔嗱嗱臨上OPENRICE 搵。
見尼間食評唔差就即刻訂位。
原本訂6位 點知最後尼左7位。

一開始先點了2支KIRIN 啤一啤佢等壽星女開心下先
之後食物都好快上枱。
雜錦天婦羅
大家都覺得普通
OK 又係我日本餐廳必叫ITEM之一
麵豉醬加茄子 好夾
泡菜豬肉鍋
泡菜豬肉鍋 (4人份)
我原本以為有個鑪係下面 所以烏冬分開叫
點知唔係 我即刻同待廳講 叫烏冬 但都因為多單要等