2014-12-01 1155 瀏覽
香港人最鍾意排隊, 但我懶, 拖到宜家先食, 一蘭係隔離開左分店疏導人流, 但不免都要排20分鍾, OK啦算快!!我揀左 濃味, 青蔥, 2倍辣, 叉燒, 硬既拉面, 再加左隻糖心蛋.第一次黎比服務員既態度嚇親, 好好既服務態度, 90度鞠躬, 標準既日語!!!!十個讚!!落左ORDER後約5分鍾到, 都好快!對於一個濃味人黎講, 個湯比起豚王, 別天神, 魂黎講, 一蘭算係無咁"利"個湯好飲, 停唔到口!!叉燒唔推介, 又簿, 而且得2塊==無肥膏, 似普通豚肉糖心蛋, 唔推介, 入面係糖心,可惜食唔到甜 食唔到蛋味, 只能說"咬左流心既蛋"食完一個面, 仲有D湯, 個肚仲有位WOR!!! 叫左半個面先!!HKD 15!加面會播佢地既音樂, 有趣!淨面到, 比起連湯上既面, 淨面會硬D, 但正常, 因為D湯會浸林D面!好快食完飲埋D湯, 我真係傻左XD鬼叫D湯唔"利"咩!!美滿地完結!!比錢時TIPS都比多D XD2倍唔係好辣但唔會COVER左湯原本既味! 下次試下再辣D!!

落左ORDER後約5分鍾到, 都好快!

個湯好飲, 停唔到口!!

叉燒唔推介, 又簿, 而且得2塊==無肥膏, 似普通豚肉

加面會播佢地既音樂, 有趣!

好快食完飲埋D湯, 我真係傻左XD鬼叫D湯唔"利"咩!!

美滿地完結!!

比錢時TIPS都比多D XD