2012-06-23 660 瀏覽
A問我, 喂, 你乜鬼食物都影,無唔無聊D呀, 我話用來寫openrice 的,A沉默了, C就話,如果唔係靠我LEE D人去寫,你就唔會,諗唔到食咩時search openrice la 。A當堂再沉了一沉。。。。 hahahahahahhahahahahahhah 就是這樣, 再難一路打, 一路諗, 一路回顧回味.......我都要寫下去 !!! (要鬥一篇真係好辛苦丫, 我野字又唔叻,又成日打打下delete 左)好, 入番正題, 其實有好多食肆, 平平冇其, 行過你都唔會醒起入去食,在OR見到都不會特登按去看看worth 唔worth 去食, 好在唔知邊個發現LEE D GB渠道,另人可以嘗試下不同的食店.... 是次是大阪王將的餃子set lunch !! 有沙律、汽水或味噌湯、拉麵或飯、同主棻餃子6隻餃子貼在一起的餃子,半煎餃子, 皮薄而脆, 餡唔錯, 幾好, 其實單單吃這個都飽了一半, 平日的lunch time 好旺場wor, 幾乎沒有一個吉位, 但好快唔到5mins ,就有位了, heheheh 我們2口子叫了一拉面一王將炒飯,份量好似炒飯>拉面 DD兩樣
A問我, 喂, 你乜鬼食物都影,無唔無聊D呀,
我話用來寫openrice 的,A沉默了,
A當堂再沉了一沉。。。。

hahahahahahhahahahahahhah

但好快唔到5mins ,就有位了, heheheh

我們2口子叫了一拉面一王將炒飯,

份量好似炒飯>拉面 DD

兩樣都是招牌來的, 果然味道都好穩打穩紮, 唔錯唔錯,

炒飯一D都不油膩, 用料平均分布, 未見一 FUT是漏炒,

拉麵上只有一塊叉燒, 不過味道都OK, 有足夠的芽菜, 拉麵是幼切的, 都唔係太差姐.... 我本人覺得都合格

加上沙律和汽水, 好飽飽ah ,

$30元午餐, 水準合格, 還去邊度搵吧 ?!

由於店員都應接不下, 故你都係唔好要求有完美的service la ,

登佢地辛苦 !!!
用餐優惠
團購