2015-04-14 3482 瀏覽
男朋友一向係食肉獸,又少運動,唔多健康 ,係時候要帶他去清腸胃 ,keep下fit! 是日我倆同班friends去行山,晚上就静雞雞溜去試新野 ~大自然素食。5點几去到,得几枱客人,唔使book, 自然輕鬆入座 。做完運動,寧舍肚餓,點左4樣野食……1.黑椒牛扒 : 一直戒牛肉既我,今次可以肆無忌憚咁食牛肉了 !餐廳以猴頭菇代牛扒,賣相像真度差d,口感亦爭d,唔多似牛肉囉 !不過黑椒汁又辣又正就真!2.芋頭魚 : 熱辣辣,炸脆一碰即落,滿口都係芋茸,仲巧香滑,入口即溶,十分香脆鬆化啊 !不消几分鐘已被我倆ko了,連隔離枱兩位女士都驚呀咁話: 條魚呢 ?咁快唔見左既……3.沙爹羊肉串 : 激似 !烤得酥香,咬落粉嫩,非常惹味!不過欠缺些少膻味,沙爹醬勁辣,少花生味。4.芝士牛油果焗多士 : 上次食過翻尋味 ,今次特別推介俾男朋友試,可惜男朋友唔buy牛油果陣味 呢!隔離枱位女士仲猛讚我地呢碟焗得巧靚仔添!多士依舊非常香脆,芝士溝牛油果,每一啖都香濃滑溜, !7點前埋單有8折,我地6點11個字叫埋單,個侍應姐姐求其應左你算,我地見唔對路,再嗌多一次埋單,張單
男朋友一向係食肉獸,又少運動,唔多健康
,係時候要帶他去清腸胃
,keep下fit!
是日我倆同班friends去行山,晚上就静雞雞溜去試新野
~大自然素食。

5點几去到,得几枱客人,唔使book, 自然輕鬆入座
。做
完運動,寧舍肚餓,點左4樣野食……
1.黑椒牛扒
: 一直戒牛肉既我,今次可以肆無忌憚咁食牛肉了
!不過黑椒汁又辣又正就真!
黑椒牛扒
2.芋頭魚
?咁快唔見左既……
3.沙爹羊肉串
: 激似
沙爹羊肉串
4.芝士牛油果焗多士
: 上次食過翻尋味
,今次特別推介俾男朋友試,可惜男朋友唔buy牛油果陣味
芝士牛油果焗多士
,我地見唔對路,再嗌多一次埋單,張單真係無俾折扣,仲話7點01分,過哂鐘!我地同佢理論,佢先俾返個8折我地,仲話下次記得早d埋!我見隔離枱一早埋單,都一樣hold張單好耐喇!!!
下次一定要早d埋加催單,費時再口同鼻嗌

最後都有8折同送糖水,咁識做,算你喇
送既芋頭蓮子糖水
題外話/補充資料: 下午茶時間仲抵食2:30~5:00,5點前埋單有半價優惠呢!
2015-04-06
沙爹羊肉串
芝士牛油果焗多士
送既芋頭蓮子糖水
  • 芋頭魚,沙爹羊肉串,芝士牛油果焗多士