2015-07-04 1707 瀏覽
一收工就去等位,到咖啡弄大概18:30,都要等大概二十張飛,入去大概19:15,坐置唔太好,坐近門口出出入入開門就熱,亦未有仔細睇到入面裝修,大概同台灣的差不多。食物叫左三樣,兩咸一甜,因為都幾大份,finally 食唔哂,相又唔記得影,同埋食物名都幾長,記唔到><, 去相先呢個係牛角酥入面係火腿芝士煙肉粒加芝士醬生菜同蕃茄,唔知係咪肚餓,我覺得呢個好好食,伴碟有菜同粟米仲有個沙律醬,份量好大份,味道yummy.之後就到另一份咩"烤雞比薩"咁上下名,底係塊包有一塊塊的腸同雞上面芝士咁,伴隨有碎蛋,但碎蛋上有千島醬,酸酸的感覺奇怪,呢款無之前果款咁好味,可能之前果款d芝士咸d, 對比之下失色左,不過不得不讚,雖然都成5十幾蚊,但真係比返足料你,味道都唔錯,可以一試。其實我地兩個已經飽到不得了,不過之前眼闊肚窄,點了香蕉朱古力雪糕窩夫,佢除了有新鮮香蕉,仲有蕉干,食落多左一個層次,而且朱古力醬係分開上的,可以自行控制分量,窩夫有四件,厚厚的,我倆真的撐著肚皮,所以食剩了兩舊。其實我有點飲品的,友人果杯我無問評價,自己點了香桃 Jasmine tea, 杯內有車厘子,桃,gr

之後就到另一份

其實我有點飲品的,友人果杯我無問評價,自己點了香桃 Jasmine tea, 杯內有車厘子,桃,green apple, 不過飲品對於我黎講太甜,到最後溶哂冰,都係覺得似飲糖漿,其實之前係台灣飲過咖啡都覺得偏甜,下次order 試試叫個小甜可能比較適合我。

總體食品都very good, 環境有d嘈都可以接受,但個半鐘其實又真係唔係太滿足,食得好趕。
2015-07-04
生日