聞名已久咖啡弄, 次次黎到都冇哂籌, 今次有朋友特登早到黎攞位, 終於可以一試佢係咪真係咁好食一坐底感覺間舖好細好逼, 音樂又鬼死咁大聲, 完全無CAFE 悠閒感覺!抹茶牛乳咖啡弄限定每人一定要叫一杯飲品, 於是叫左呢個, 味道都OK, 有濃濃抹茶味, 不過同MAC CAFE飲到既味道好似, 但呢度仲要貴1/3煙雞肉三明治老實講, 雖然三文治有烘底係不錯, 但配料質素好普通, 煙雞肉又乾又硬, 唔算得上係好食, 去連鎖美式三文治店可能更好玉米里肌起士可頌呢個牛角包算係咁多樣野入面比較好食, 半溶軟熟芝士加上熱辣辣香脆牛角包, 口感一流, 可惜當中的豬扒太乾太硬, 至於粟米同沙律....一般鮮果雪糕鬆餅生果只有火龍果同橙, 太單調而且唔甜, 芒果雪糕味道一般, 現成便宜貨, 搭配既芒果汁好酸, 唯一比較好食係鬆餅, 鬆軟有牛油味

抹茶牛乳
煙雞肉三明治
玉米里肌起士可頌
鮮果雪糕鬆餅

題外話/補充資料: 食物質素好一般唔值呢個價, 環境又嘈又逼, 又冇好野食又唔係食環境, 唔值得再黎!!
2014-11-21