2015-08-28 4035 瀏覽
首次來試,事前瀏覽過呢度食評,對呢間都算幾大期望。但試過後就覺得只係麻麻地。是日book 左房訂兩圍食晚飯。乳豬…呢度馳名菜,都真係幾好,皮脆又肥瘦適中。包乳豬嘅皮係我鍾意嗰種甜甜地又有厚度嘅。不過數量略嫌太少,個侍應幫我地分曬d皮,但隻乳豬仲有成半隻剩,難道其他唔使包黎食?!?!西芹帶子豬頸肉…冇特別鮑魚生菜…好似好矜貴,但其實一 d 味都冇清蒸海上鮮…家人話係斑黎架喎!但我理得你斑唔斑,最緊要好唔好食。而我就覺得蒸得鞋得滯蕃茄湯浸白菜仔…都係冇乜味甜品…蛋散好味呀!桂花糕同芒果糯米糕都好食總結:覺得呢度名大過實, 其實我仲有叫其他餸,不過都冇特別好食,然後都係冇乜味,所以我就省略左唔寫喇!我覺得呢度未至於難食嘅。。。但唔係傳說中咁好食囉!鍾意清淡口味嘅,可以黎試下嘅。至於服務就真係唔多掂。話說我地每圍加左五百蚊所以可以任飲酒水,但 唔知係咪因為咁,杯酒飲曬好耐都唔會有人幫你斟!要出幾次聲佢地先會幫你,如是者幾次,後尾真係有少少谷鬼氣,叫佢地一次拎幾罐黎我地自己斟仲快!不過甜品有幫呢度加返分!
首次來試,事前瀏覽過呢度食評,對呢間都算幾大期望。
但試過後就覺得只係麻麻地。是日book 左房訂兩圍食晚飯。

西芹帶子豬頸肉…冇特別
鮑魚生菜…好似好矜貴,但其實一 d 味都冇

蕃茄湯浸白菜仔…都係冇乜味

甜品…蛋散
好味呀!桂花糕同芒果糯米糕都好食

就省略左唔寫喇!

叫佢地一次拎幾罐黎我地自己斟仲快!

不過甜品有幫呢度加返分!
2015-08-26
  • 蛋散,乳豬