2011-05-29 18 瀏覽
唔明點解會有笑臉咖?我都係因為嗰30個笑臉俾佢昆咗而去買團購。嗰次係我第二次買團購,因為第一次感覺良好,所以開始團購生涯。正因為剛開始,唔知原來有好多團購網可以幫襯,怕蘇洲過後無艇搭,以為呢度好抵,一買買咗4sets,諗住分兩次2人去食。點知就喇嘢。唉,唔想嘥錢,第二次都要去食咖,慘~罪証如下:1.明明團購話有兩款主菜可以揀,但次次都話無雞。第一次訂話無,我以為訂晒,咁橫掂我唔好食雞,咁算啦;點知過一排改期後,又話無;打咗四五次全部話無雞囉~!但去到食明明隔離兩枱都有雞。2.成日話full晒,有無咁full啊?明明我去到都仲有位。3.啲嘢來得勁慢,好彩我哋兩個係諗住hea啫。4.難食。無論其他幾好,嘢難食就夠大罪啦,何況無樣好?卡邦尼意粉乾爭爭又硬呱呱,梗胃囉,難食到我食唔晒。凱撒沙律紅色嗰隻菜係苦咖,我梗係揀出來唔食啦。5.甜品你唔問佢要,佢好似唔想俾你咁,明明團購寫明用兩張可以有甜品送。
唔明點解會有笑臉咖?
唉,唔想嘥錢,第二次都要去食咖,慘~

罪証如下:

3.啲嘢來得勁慢,好彩我哋兩個係諗住hea啫。

2011-05-07