2014-07-19 10025 瀏覽
次次黎親依到都想去食下,不過見到條人龍就驚,今次就比較早,所以就無咩人,就入到去食嫁喇,三個人黎,首先就叫左一人一隻溫泉蛋,味道唔錯嫁,日本做法個種,個汁甜甜地,食落都應該幾正宗。串燒,佢有依個燒牛脷同埋依個免治雞肉串,佢依個燒得夠哂香,食落又juicy, 牛脷幾有咬口,但又唔會咬唔到,免治雞肉串有驚喜,食落有粒粒軟骨係入面,可以講係又爽又脆。之後就係依個汁炸豆腐,依個豆腐食落非常之滑,汁既味道都好夾,好野味,最緊要係佢夠哂熱。豆腐食落又唔會太淡,夠哂入味,上面仲有少少目魚碎,食落去有唔同層次既感覺正。之後就係燒銀雪魚,佢燒得很香,食落又夠滑,真係食到停唔到口呀, 最後再要個巨峰sake ,食飽飲幾正,巨峰飲落有少少苦澀,同依個sake好夾,幾特別既飲品依到都算係一間好有水準既日本餐廳,價錢都算相當抵玩