2019-08-09 2427 瀏覽
我諗可能未必有好多人知,cova其實有正餐既!lunch黎食佢,佢lunch set 既前菜係可以揀soup or salad buffet, 咁我地當然係想食salad buffet啦。佢salad buffet既choices唔係太多,而且因為係salad buffet 所以係冇甜品,即使佢係cova!有幾種沙律菜,燻三文魚,parma ham有4種左右,但冇哈蜜瓜配既!仲有一d炒海鮮同迷你plate, 今日既迷你plate試咗呢個八爪魚同鴨胸肉都幾好,不過fd試咗鴨肝就話唔ok.main我揀咗魚,因為pasta個d太heavy, 又唔想再加錢食龍蝦。魚係煎既,所以墊佢底既瓜油到爆,完全食唔到,overall不過不失啦,唔係餐廳既正餐我可以理解既。最差係以一間有賣朱古力粉既店黎講,佢既凍朱古力好似美綠咁既味佢既價格比較係食地段啦我諗,服務態度雖然ok, 但叫極佢比杯冇咁熱既水我都做唔到就有點兒那個