2005-05-07 24 瀏覽
果陣係機場做野, 好多同事都帶飯返工, 一來機場食野貴, 二來日日都係果幾間食店, 係人都悶-_-''但係如果我要返下午班, 我就會約埋一班同事唔帶飯, 齊齊係lee 度食飯, 事關lee 間餐廳下午二點後有特價嘛. 仲有lee 間餐廳D 野多數係即叫即炒, 好好味^_^我最鐘意係叉燒酥同帶子蒸腸粉, 我食過咁多間酒樓D 叉燒酥, 無一間整得咁好食, D 皮完全係鬆化, 面頭有DD 蜜糖, 一碟三件, 我一個人都可以食2 碟, 無作大ga, 而帶子蒸腸粉, 100% SURE 即叫即蒸, 一條腸粉有4粒帶子, 清清地, 好鮮味. 食得多叉燒腸, 牛肉腸, 試下個帶子腸, 一定令你驚喜^_^